MMA bude i na České televizi! Organizace Oktagon uzavřela dohodu s ČT Sport

MMA bude i na České televizi! Organizace Oktagon uzavřela dohodu s ČT Sport OKTAGON MMA | zdroj: Profimedia.cz

Největší domácí MMA organizace odkryla spolupráci s Českou televizí i zajímavou mobilní aplikaci.

Promotéři československé organizace Oktagon MMA, Ondřej Novotný a Pavol Neruda představili dvě poměrně zásadní novinky, které by mohly mít velký vliv na popularizaci MMA a bojových sportů vůbec. První z nich je dohodnutí zajímavé spolupráce s Českou televizí a druhou je pak vylepšení streamovací platformy Oktagon.tv.

Zápasy Oktagonu běžely ještě na začátku loňského roku v rámci O2 TV, odkud byly ale během koronavirové krize staženy a organizace se soustředila především na vlastní PPV. Teď však přichází další fáze v dobytí mediálního prostoru. Od září totiž budou fanoušci moci sledovat všechny turnaje také na ČT Sport, kde sice poběží s několikadenním zpožděním, ale zato naprosto zdarma.

„Chceme tenhle sport mílovými kroky posunout kupředu a nejlepší parťák který k tomu na trhu může být je právě Česká televize,“ prozradil Novotný. „Věřím, že to nám všem, kteří žijeme v téhle bublině, přinese nové fanoušky, nové partnery, nové lidi do vašich gymů a na tréninky, nove čitatele vašich článků a tak dále.“

V blízké době navíc bude na iOS i Androidu nově ke stažení mobilní aplikace Oktagon.tv 2.0, která doplní stejnojmennou webovou stránku. Výhodou této aplikace (jejíž měsíční předplatné vyjde na 4,99 €, resp.  7,99 € bez reklam), bude podle promotérů mimo jiné přístup k exkluzivnímu obsahu, bonus na sázení u Tipsportu a 2x za rok také zdarma PPV na turnaje Prime. Velkým skokem je také možnost sledovat přes aplikaci také další domácí soutěže jako je DFN, Impact MMA, MTE nebo legendární předsilvestrovský boxerský galavečer v Lucerně.

„Je to největší mediálně-zábavný projekt na celém československém trhu a jsme rádi, že vám můžeme jako MMA organizace přinést právě takovýto produkt“ řekl Neruda. „Přes tuto aplikaci budete moct sledovat lokální turnaje, speciální obsah a budete první, kteří uvidí některé naše show. Takže se budeme snažit vám tam vytvořit co nejvíce zajímavého obsahu.“

Jde vidět, že Oktagon MMA míří stále výš a jeho promotéři jsou velmi ambiciózní. Bojové sporty zažívají v naší kotlině poslední roky raketový vzestup a tyto novinky mají potenciál ještě více zvýšit zájem nových fanoušků v České republice a na Slovensku. Čím více bude fanoušků, mediálních partnerů a sponzorů, tím více bude také financí, které se by se do tohoto odvětví dali zainvestovat, čímž by se také ještě víc zlepšila celková kvalita bojových sportů u nás.

Zdroje:  tisková zpráva - Oktagon MMA

Nejnovější články