Pirát jde all-in! Přijal nabídku od Karlose Vémoly, že vítěz shrábne i výplatu poraženého

Pirát jde all-in! Přijal nabídku od Karlose Vémoly, že vítěz shrábne i výplatu poraženého Samuel "Pirát" Krištofič na Oktagonu 25. | zdroj: FOTO: Se svolením Oktagon MMA

Duel Karlos Vémola versus Samuel Krištofič narazil na problém, když “Terminátor” odmítl nastoupit do modrého rohu. Prozatímní šampion střední váhy se ale rozhodl, že zapeklitou situaci vyřeší.

Situace kolem hlavního zápasu turnaje Oktagon 30 je stále nejasná. Karlos Vémola odmítl nastoupit do modrého rohu, což ale promotér Ondřej Novotný ani šampion Samuel Krištofič nechtěli akceptovat. Problém nakonec zřejmě vyřeší “Pirát”, to ale neznamená, že by byl ochoten před soupeřem ustoupit.

Ve vysílání na YouTube Krištofič celou kauzu popostrčil ke zdárnému konci, částečně kvůli fanouškům, kteří ho bombardovali dotazy, zda koncem roku opravdu nastoupí, případně s kým. Krištofič se rozhodl, že do hry vloží všechny své žetony. “Kope do mě, rýpe do mě… Stále vytahuje, že s ním mám zápasit o všechno, že vítěz vezme výplatu obou zápasníků. K tomu jsem se vyjádřil, že něco takového nepotřebuju, ale po nějakém čase se mi to uleželo v hlavě, možná je to i tím, jak extrémně makáme, že vidím, jak se posouvám vpřed. Takže s ním souhlasím. Souhlasím s tím, že 30. 12. vezme vítěz výplatu obou zápasníků.”

Tuto nabídku dostal od Vémoly, když se problém začal řešit. Karlos tehdy prohlásil, že je ochoten nastoupit do modrého rohu pouze tehdy, pokud vítěz shrábne i výplatu poraženého. Sám by pak prý peníze určené pro “Piráta” věnoval dětem z dětského domova. Slovenský bojovník s návrhem nejprve nesouhlasil, jako důvod uvedl fakt, že musí myslet na svou rodinu, která se shodou okolností nedávno rozrostla. Zdá se ale, že se situace změnila.

“Tolik jsi naříkal, tolik jsi plakal, až na to přišlo. Jsem zvědavý, jaké z toho budeš mít hysterické záchvaty,” vzkázal ve vysílání Karlosovi. Na vyjádření “Terminátora” stále čekáme.

Sebevědomí “Pirátovi” evidentně nechybí. Jak sám následně podotknul, zčásti pramení z poctivé přípravy, která se nemůže rovnat tomu, jak trénoval na předchozí zápasy. “Už teď jsem mnohem lépe připravený, než jsem byl na své poslední dva zápasy, které jsem vzal na poslední chvíli. Nechci to přehánět, ale tam ta příprava nebyla ani pětinová oproti tomu, co už teď mám za sebou na ten následující zápas, a to mám ještě dalších devět týdnů před sebou. Takže budu extrémně připravený, extrémně sebevědomý. Věřte mi, že ten zápas zvládnu, ovládnu a ještě si pořádně vydělám.”

 

Také Ondřej Novotný se v posledních týdnech snažil problém vyřešit. Karlos Vémola se zhruba před měsícem pochlubil společnou fotkou, k níž napsal, že už se dohoda rýsuje. Vyjednávání však nakonec zřejmě neměla šťastný konec. Jak už to ale občas chodí, některé problémy se vyřeší samy.

Krištofič navíc vypustil informaci do světa zrovna v době, kdy Novotný bavil diváky v další epizodě pořadu MMA letem světem, dokázal tedy promotéra překvapit. A nutno dodat, že mile. “Jsem rád, protože jednak máme vyřešené rohy, jednak zápas neztroskotá na tom, že budeme řešit rohy, takže je to fajn,” okomentoval posun v celé kauze. Dá se očekávat, že se další detaily objeví v následujících dnech.

Zdroje:  MMA letem světem , Samuel Krištofič YouTube

Nejnovější články