Vémola si dobírá vyzyvatele Davida Kozmy. Jsi příliš malý, kamaráde. Moje večeře je větší než ty, vzkazuje Apollovi

Vémola si dobírá vyzyvatele Davida Kozmy. Jsi příliš malý, kamaráde. Moje večeře je větší než ty, vzkazuje Apollovi Karlos Vémola v Oktagonu | zdroj: FOTO: Se svolením Oktagon MMA

Karlos Vémola má pro Leandra Silvu jasnou podmínku. Na zápas s ním kývne pouze tehdy, pokud se stane šampionem.

Ani Alex Lohoré nedokázal zastavit Leandra Silvu. Postrach z Brazílie zatím v Oktagonu nenašel přemožitele, logicky tedy získal šanci usednout na trůn welterové divize. Organizace nyní turnaj aktivně promuje, takže není divu, že připomněla slova z tiskové konference, která se uskutečnila po turnaji Oktagon 21.

“Apollo” se tehdy radoval z vítězství nad Alexem, připomněl ale, že má velký zájem o českého “Terminátora”. “Karlosi Vémolo, překvápko ty s*áči. Sejmu Davida Kozmu ve welteru, a pak si pro tebe dojdu. Střední váho, překvápko, teď jsem tady já.”

Video se samozřejmě dostalo i ke Karlosovi, který dvakrát neváhal a natočil vlastní reakci. “Hej Apollo, přestaň mluvit sra*ky a zavři hubu. Ještě jsi ani neporazil Kozmu a už mě vyzýváš? Než to uděláš, nasaď si nejdříve přes rameno pás šampiona. Protože dokud nemáš pás, tak mě vůbec nezajímáš.” Podobnou podmínku kdysi Vémola vyslovil na konto Viktora Pešty. V listopadu loňského roku se nechal slyšet, že by s ním bojoval pouze v případě, pokud by se stal šampionem. To je podle něj jediná možnost, jak si Pešta může zápas zasloužit.

Vémola však zároveň myslí i na kamaráda Petra Knížete, kterému trochu přihřál polívčičku. “A nezapomeň, když nějakým zázrakem Kozmu porazíš, což si nemyslím, že se stane, tak je další v řadě na titulovou šanci v 77 Monster, takže nejdřív získej pás a počkej, až já dostanu ten svůj 24. července.” Kníže je tedy podle Karlose jasným titulovým vyzyvatelem. “Monster” po opasku šampiona taktéž velmi touží, dle jeho slov jde o poslední věc, která mu v jeho kariéře ještě chybí. On sám navíc také vnímá, že by už ten další zápas mohl o titul zabojovat. “Já bych s vyjádřením počkal, až jak dopadne zápas Kozma vs. Apollo, pak bych si jednoho z nich vybral,” řekl po úspěšné premiéře na turnaji Oktagon 23.

“Jestli budeš mít titul, nebudeš mě muset vyzývat. Budu ten první, kdo po tobě půjde, protože já chci bojovat jen s těmi nejlepšími. A nemyslím si, že mezi ně patříš. Máš před sebou dva těžké soupeře, teprve pak mě můžeš vyzvat,” pokračoval Vémola ve svém vzkazu pro Apolla. “A jestli se zápas mezi námi odehraje, dva šampioni, jeden v 77 a druhý v 84, budu to milovat. Miluju snadné zápasy, miluju snadné peníze. Jsi příliš malý, kamaráde. Moje večeře je větší než ty. Takže zmlkni, získej opasek a pak uvidíme.”

Je evidentní, že i Leandro Silva touží po dvou titulech. Na domácí scéně je přitom hned několik kandidátů, kteří o pozici dvojnásobného šampiona usilují. Nejblíže je momentálně asi Ivan Buchinger, nyní drží opasek v lehké váze, ovládnout chce také pérovou, nevyloučil dokonce, že by mohl zkusit štěstí ve welteru. Podobně mluví také Samuel Krištofič, který je ochoten bojovat v kategorii do 77 kg i 84 kg, nyní se ale zotavuje po vážném zranění kolena. A pak zde máme Karlose. “Terminátor” už si potěžkal titul ve střední váze, bojovat chce i v polotěžké divizi a poslední dobou si navíc říká o zápas s Martinem Budayem v nejtěžší váhové kategorii.

Na řadě je ale duel Leandro Silva vs. David Kozma. Jde o hlavní zápas turnaje Oktagon 24, který se uskuteční již tuto sobotu, galavečer odstartuje v 18:00 a první zápas bude možné sledovat zdarma na Youtube kanálu organizace.

Zdroje:  Oktagon MMA FB , Karlos Vémola Instagram

Nejnovější články