Vémola zhodnotil výkony Kincla a Piráta. S kým se v oktagonu potká on, zatím není jasné

Vémola zhodnotil výkony Kincla a Piráta. S kým se v oktagonu potká on, zatím není jasné Karlos Vémola se svou partnerkou Lelou Ceterovou. | zdroj: FOTO: Se svolením Oktagon MMA

Karlos Vémola se po těžkém zranění pomalu chystá na další zápasy, ať už v ringu, nebo v kleci. Momentálně počítá s tím, že stihne tradiční turnaj na Štvanici, s kým ale nastoupí?

“Terminátor” v krátkém příspěvku na Instagramu organizace Oktagon MMA zhodnotil proběhnuvší turnaj. Největší dojem na něj prý udělal zápasník, kterého už on sám dokázal porazit. “Oktagon 31 máme za sebou, mám velkou radost, že bylo MMA po dlouhé době zpátky v O2 areně. Na celém večeru mě nejvíc překvapil Lohoré, v jaké formě přišel do zápasu a s jakým přehledem přejel Polívku, to jsem opravdu nečekal.”

Od hlavního duelu celého večera, tedy souboje mezi Patrikem Kinclem a Samuelem Krištofičem, ale naopak očekával zajímavější podívanou. “Hlavní zápas večera mi udělal opravdu velkou radost, protože ani jeden borec nepředvedl nic, čeho bych se měl do budoucna obávat. Myslím si, že jsem od obou čekal trochu víc, ale to je teď jedno, protože se připravuji na zápas s Marpem.” Karlos dodal, že do přípravy dává úplné maximum, momentálně se soustředí pouze na velké rukavice. Až odbaví duel s populárním muzikantem, začne si lámat hlavu, s kým se potká na Štvanici. Rozhodnutí však nechává na bedrech Ondřeje Novotného.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený OKTAGON MMA (@oktagonmma)

Vémola během rehabilitace operované ruky několikrát řekl, že se bude chtít vrátit k řemeslu v zápasu s Krištofičem, zdá se ale, že tento duel vůbec není jistý. Na tiskové konferenci po sobotním turnaji se k němu vyjádřil i novopečený šampion střední váhy Patrik Kincl. “Viděli jsme průběh zápasu, za mě zápas Pirát vs. Vémola nemá absolutně žádný smysl. Je vidět, že tento styl Pirátovi nesedí, že mu to nejde.” Hradecký bojovník je přesvědčen, že Krištofič není na Vémolu dostatečně připraven, aby ho mohl ohrozit, musel by na sobě pořádně zapracovat, a to mu údajně zabere minimálně rok. “V mých očích ten zápas pro lidi absolutně nedává smysl, jediný, který by je mohl zajímat, který by mohl být vyrovnaný, se jasně nabízí,” prohlásil zatímco si ostentativně upravoval mikinu, čímž chtěl upozornit, že právě on by Vémolovi mohl zatopit.

Následně se slova chopil také Ondřej Novotný, který mimo jiné zajišťuje komunikaci s bojovníky a vyjednávání o zápasech. “Oukej, Patrik je nový šampion, ale zatím není matchmaker,” reagoval se smíchem. “Karlos bude boxovat v květnu, uvidíme, co ta jeho ruka. Bez MMA zápasu bude v tu chvíli plus mínus rok a půl. Řekl to dlouho dopředu, takže tady teď nebudu říkat, kdo s kým půjde a jak to bude, protože Pirát do té doby bude chtít také zápasit,” vysvětlil a poukázal i na další bojovníky, jmenovitě zmínil Alexe Lohorého, Zdeňka Polívku a Roberta Bryczeka, přičemž také naznačil, že střední divize brzy přivítá i nové borce. Zároveň ale potvrdil, že je to právě duel s Kinclem, na který se celá řada fanoušků těší. “Bez pochyby je tady spousta možností, které můžeme hrát, ale zápas Karlos vs. Kincl rozhodně chceme všichni vidět. Tak uvidíme, jestli na něj dojde okamžitě, nebo až za chvíli.”

Patrik Kincl musí jako nový král střední váhy počítat s tím, že o zápas s ním nyní bude velký zájem, hned na tiskovce se ostatně ozval první vyzyvatel, a to sice Alex Lohoré. V reakci na jednu z otázek naznačil, že rád nastoupí i v rámci welterové divize, dokonce zmínil titulovou šanci. A to samé platí i pro střední váhu. “Rád bych vyzval tohohle chlapíka o jeho pás. Svým výkonem na mě neudělal žádný velký dojem, musí ještě zapracovat na postoji, myslím, že ho zvládnu. Takže ano, měli bychom tento zápas domluvit. Cokoliv řekne šéf,” řekl s odkazem na promotéra. Patrik Kincl sice neskrýval překvapení, výzvu však už nijak nekomentoval.

A co plánuje poražený Samuel Krištofič? “Prohra pro mě přišla nečekaně, počítal jsem s tím, že zápas zvládnu. Takže teď opravdu nevím, co bude.”

Zdroje:  Instagram Oktagon MMA

Nejnovější články