Za dokument nedostanu ani korunu, dělají ze mě cvičenou opičku, postěžoval si Karlos Vémola

Za dokument nedostanu ani korunu, dělají ze mě cvičenou opičku, postěžoval si Karlos Vémola Karlos Vémola | zdroj: FOTO: Se svolením Oktagon MMA

Karlos Vémola měl k chystanému dokumentu velké výhrady, vadil mu například akcent na bulvární kauzy. Nyní bojuje s požadavky ze strany distributora.

Karlos Vémola se momentálně snaží zpracovat těžkou prohru se Samuelem Krištofičem, je tedy naprosto jasné, že neprožívá úplně nejšťastnější období. Náladu by mu mohl zvednou dokument mapující jeho bohatou kariéru, který koncem měsíce zamíří do českých kin. „Terminátor“ nicméně přiznává, že mu na náladě moc nepřidává.

Ke snímku se vyjádřil v rozhovoru pro CNN Prima News. „Já vždycky funguju na podání ruky, Ondra Novotný mě tak zná. Když něco řeknu, tak to platí. Asi před 15 lety jsem se domluvil s Mikem, rejžou, v Londýně, že spolu něco natočíme a že na to někde seženeme nějaké peníze,“ prohlásil s odkazem na režiséra Michala Samira. „Řekl jsem mu, že mu vyjdu maximálně vstříc,“ zavzpomínal na svá slova, přičemž dodal, že do produkce z velké části zainvestovali jeho partneři.

Nyní se vše blíží do velkého finále. Závěrečnou fázi příprav si však Karlos představoval jinak. „Vždycky takhle něco řeknu, a pak to dodržím, ale bohužel se na to nabalilo plno lidí, kteří se snaží zneužívat moji dobrohloupost,“ řekl na konto distributora dokumentu a kin, kde se bude vysílat.

 

„Ale Karlosi, my vás potřebujeme tady, tady a tady,“ zmínil některé z požadavků spojených s propagací dokumentu. „Každý mi poroučí, co, kde, kdy a jak mám dělat. Ještě si určují, jaký bude plakát, jak mě budou fotit, i když se mi to třeba nelíbí, kdo tam bude a co tam bude,“ postěžoval si. „Já za těmi fanoušky rád dojedu, ale dělají si ze mě cvičenou opičku, i když vědí, že z toho nic nemám.“

Karlos prozradil, že za dokument ve výsledku neobdrží žádnou finanční odměnu. „Za ten film nedostanu nic, ani korunu, ale to mi nevadí. To není to, proč jsem to dělal,“ řekl s tím, že snímek tvořil především pro věrné fanoušky, kteří mu během jeho sportovní kariéry drželi palce.

Následně přiznal, že ještě neviděl finální verzi, původní vyznění se mu ale nezamlouvalo. „Věci, které se točily před 15 lety, už si ani nepamatuju. Myslím si, že ti lidé okolo, kteří to chtějí prodat, to chtěli nasměrovat hodně bulvárně a vytahovat všechny špíny, které tu byly.“

„Snažili se mi diktovat, jak by ten film měl vypadat, co by tam mělo a nemělo být, že to chtějí pro lidi, kteří mě neznají, že mě chtějí jinak.“ Vémolovi časem došla trpělivost, takže si dupnul některé věci odmítl. Dokument se snažil postavit tak, aby vyzněl jako poděkování fanouškům. „Aby se v tom filmu nejvíc ukázalo, jaký jsem doopravdy, aby se v něm co nejvíc promítla má kariéra.“

O peprné záběry nicméně nebude nouze. „Že je můj život jeden velký extrém, to bude tak jako tak. Zvládneme to i bez těch bulvárních věcí, které tady prošly.“ Závěrem přiznal, že se na film přece jen těší. Premiéra se uskuteční 25. ledna.

Zdroje:  CNN Prima News

Nejnovější články