Začal nový seriál „Blbej den“ s Vémolou, Maškovou a dalšími bojovníky

Začal nový seriál „Blbej den“ s Vémolou, Maškovou a dalšími bojovníky zdroj: Profimedia

Na TV seznam už je možné shlédnout první tři díly tohoto nového zajímavého projektu.

Od začátku října nám Televize Seznam nabízí nový seriál s názvem Blbej den. Nebojte, nezměnili jsme se na filmový a seriálový web, ale tenhle projekt by fanouškům bojového umění neměl rozhodně utéct. Hlavními aktéry ve 12 dílech, které byly vytvořeny, jsou totiž zástupci bojových umění. A ne ledajací. Účinkují zde například Karlos Vémola, Jiří Procházka, Sandra Mašková, Ondřej Novotný nebo Jiří Žák.

Každý díl nabídne jedno bojové umění a jednoho bojovníka postaveného do určitých nepříjemných situací a vše také okomentují odborníci na trestní právo, soudní lékařství a sebeobranu, kteří vám přiblíží, jak by to mohlo vypadat v reálném životě. Celou sérii vytvořilo duo žateckých filmařů Lukáš Šimandl a Josef Petráň.

Na Televizi Seznam už jsou k dispozici první tři díly. V prvním z nich vám šampion japonské organizace Rizin a jeden z nejlepších českých MMA zápasníku Jiří „Denisa“ Procházka předvede karate a sebeobranu v uzavřeném prostoru proti větší skupině lidí. Ve druhém vám Brazilec Marcus Maciel předvede domácí capoieru a potýkání se s xenofobními skupinkami. Ve třetím pak jeden ze dvou českých účastníku v UFC Karlos "Terminátor" Vémola předvede ryzí MMA spolu s dalším bojovníkem Michalem „Blackbeard“  Martínkem jako obranu proti rozzuřeným obrům.

O celém tomhle projektu, a nejen o něm, se nám ve studiu rozpovídala jedna z účinkujících, sympatická Sandra Mašková

zdroj: Archiv

Zdroje:  tisková zpráva

Nejnovější články