Vzniká zajímavý projekt "Blbej den" s Karlosem Vémolou a s dalšími českými MMA zápasníky

Vzniká zajímavý projekt "Blbej den" s Karlosem Vémolou a s dalšími českými MMA zápasníky zdroj: Profimedia

Televize Seznam pro fanoušky MMA chystá věc, která u nás asi nemá obdoby. 

Televize Seznam připravuje zajímavý projekt, který bude nabitý takovými jmény z české scény MMA, že to rozhodně stojí za upozornění. 

Ve videu se objevily hvězdy jako Karlos Vémola, André Reinders, Sandra Mašková, Jiří Procházka nebo Jiří Žák a v samotném prostřihu můžeme zaregistrovat i Ondřeje Novotného, takže se Seznamu, co se týče jmen podařil rozhodně husarský kousek.

Pořad se bude jmenovat "Blbej den" a mělo by se jednat o akční minisérii, která má poukazovat na porušování zákona a zvyšující se agresivitu lidí kolem nás. "Když za mnou producenti Tomáš s Václavem přišli s námětem na akční minisérii Blbej den, nevěřil jsem, že je v dnešní době a českých podmínkách reálné zprodukovat tak náročný projekt. Z výsledku jsem nadšený, nejde jen o dokonalé filmařsko-kaskadérské řemeslo či příběhy s pointou, ale i o zobrazení násilí v syrové podobě, které dává prostor k zamyšlení nad stále rostoucí agresivitou kolem nás. Krátké příběhy jsme doplnili komentářem odborníků na sebeobranu, soudní lékařství a trestní právo a výsledek je opravdu zajímavý," řekl projekt manažer Filip Vážanský.

Situace, do kterých zápasníky vystavili, působí svým způsobem bizarně, ale určitě nejde o nezajímavou věc a budeme sledovat. Jak se to všechno vyvine se dovíme 1. října, kdy se objeví úvodní díl. Sandra Mašková, kterou jsme zmínili jako jednu z aktérek, trailer nasdílela na svém instagramovém profilu, kde si ho také můžete prohlédnout, a napsala k němu: "Jo, tenhle projektík mě fakt bavil... těším se, až to bude venku." My rozhodně taky!

Zdroje:  tisková zpráva

Nejnovější články