Snový příběh nového šampiona KSW, bicepsem knockoutoval neporaženého Francouze

Snový příběh nového šampiona KSW, bicepsem knockoutoval neporaženého Francouze zdroj: Profimedia

Brazilec Daniel Torres našel v Polsku zemi zaslíbenou, v organizaci KSW sbírá jeden bonus za druhým a dokonce si tam našel i ženu.

Francouzský bojovník Salahdine Parnasse se do minulého víkendu mohl pyšnit líbivou bilancí 14 výher a jedné remízy. Jakožto neporažený byl právem právem považován za jeden z největších talentů na evropské scéně. Jeho jméno nebude spoustě domácích fanoušků cizí, předloni totiž získal titul KSW v pérové váze, když s přehledem porazil Ivana Buchingera. Slovenskému bojovníkovi přitom doslova nedal ani nejmenší šanci.

Po více než roční pauze ho teď v první obhajobě čekal Brazilec trénující v Rakousku Daniel Torres. Ten do KSW naskočil v roce 2018 a v premiérovém představení těsně na 2:1 na body udolal domácího Filipa Wolanskiho. Jejich vyrovnaná tříkolová bitva byla dokonce označena jako zápas večera. Stejné ocenění získal Torres i v dalším zápase, byť odcházel jako poražený. Následně ale dvakrát vyhrál, získal další bonus do sbírky. Loni měl poměřit síly s Vojtou Barborikem ze Slovenska, ale celý galavečer byl nakonec bohužel zrušen, místo toho tedy teď dostal titulovou šanci.

Aby toho nebylo málo, během svého angažmá v Polsku sympatický Brazilec také poznal svou nynější ženou, bojovnici Jasminku Cive.

I přes solidní výkony vstupoval Torres do zápasu s Parnassem jako největší outsider na celém gala KSW 58. Brazilec sice sliboval válku, ale začátek byl velmi opatrný. Po necelých dvou minutách přitlačil Francouz na pilu. Kombinace předního a zadního úderu mu sice relativně vyšla a Torrese zasáhl, ne však dostatečně silně. Následně se potopil, aby se vyhnul kontra úderu soupeře, ten ho však přesto bicepsem lízl přes temeno hlavy a Parnasse šel obličejem k zemi. Když to Brazilec viděl, už se ho ani nesnažil dobíjet a pouze počkal na odmávání od rozhodčího.

Parnassemu se sice ukončení moc nelíbilo, ale bylo naprosto legitimní. „Pro mě to nebyla porážka. Trefil mě náhodným úderem, byl jsem navíc při vědomí, takže chci určitě odvetu,“ nechal se po zápase slyšet francouzský talent. Torresovi naopak dojetím došla slova, pouze konstatoval, že se jedná o jeden z největších úspěchů jeho kariéry. A to ještě netušil, že dostane také bonus za KO večera. Nutno ale uznat, že odveta by tomuto zápasu více než slušela.

Zdroje:  Vlastní

Nejnovější články