BMF pás předá vítězovi duelu Masvidal vs. Diaz filmová hvězda The Rock

BMF pás předá vítězovi duelu Masvidal vs. Diaz  filmová hvězda The Rock zdroj: Profimedia

Souboj o bizarní titulový pás završí speciální host, kterému na tento večer přenechal místo sám Dana White.

Turnaj UFC 244 ve slavné newyorské Madison Square Garden, který se uskuteční 2. listopadu, zvedl hned po určení místa mezi bojovníky mírné pozdvižení. Vznikla totiž poměrně velká tlačenice o to, dostat se aspoň na prelims kartu, protože téměř každý by si chtěl v této legendární hale alespoň jednou za život zabojovat.

Hlavní zápas večera pro sebe nakonec urvali Jorge Masvidal, který naposledy vypnul Bena Askrena za pouhých pět vteřin, čímž stanovil nový rekord UFC a veterán Nate Diaz, který předvedl několik epických bitev s velkými jmény, legendární jsou především oba dva zápasy s bláznivým Irem Conorem Mcgregorem.

Ani jeden z nich momentálně nedisponuje šampionským pásem, ale sám šéf UFC Dana White jim nechal vyrobit na jejich přání speciální pás BMF (Baddest MotherFucker), o čemž se můžete také dočíst v našem článku.

Nyní White prozradil cenu a udělal také jasno v nedávno prosáklé informaci, že by pás mohl předávat bývalý wrestler a filmová hvězda Dwayne "The Rock" Johnson. "Pás stál něco okolo padesáti tisíc dolarů. A ano, je to pravda. Dwayne Johnson přebírá mojí práci. Víte, pokud to "The Rock" chce dělat, tak to taky udělá."

Zdroje:  tisková zpráva

Nejnovější články