Cannonier umlčel severské fanoušky, Hermanssonovo snažení ukončil na začátku druhého kola

Cannonier umlčel severské fanoušky, Hermanssonovo snažení ukončil na začátku druhého kola zdroj: Profimedia

Švédských fanoušků do Kodaně dorazilo opravdu hodně, po prohře svého hrdiny odcházeli ale hodně zklamaní.

Hlavní zápas přinesl souboj ve střední váze, mezi Jackem Hermanssonem, který přicestoval z nedalekého Švédska nabuzený čtyřmi výhrami v řadě. Američan Jarred Cannonier se zase mohl pochlubit březnovým vypnutím absolutní legendy UFC Andersona Silvy, toho trefil kopem do hlavy a nenechal ho dokončit ani prvních pět minut.

Duel ukázal, že jsou oba dva borci opravdu hladoví po další výhře a tlak vyvíjel především Hermansson, který byl hnaný téměř domácím publikem. To ho také vyhecovalo ke krásnému takedownu, kdy ke Cannonierovi přistoupil zezadu, zvedl ho do vzduchu a položil na zem.

Hermansson Cannonier zdroj: Profimedia

Tam už ale moc nedokázal a fight se vrátil na nohy a zpomalil se. Postupně také bylo vidět, že Hermansson ze začátku vydal hodně energie a zlehka začal tahat za kratší konec. To také ukázal začátek druhého kola, Nepovedené Švédovy low kicky započaly zkázu. Cannonier totiž ukázal svoji sílu a svého soupeře zasáhl nepříjemným skrytým zvedákem, kterým ho dostal na zem.

Tam se na něj vrhl, prorazil velice špatný a především neúčinný triangl a začal Hermanssona nekompromisně zasypávat tvrdými údery. Ten se nezmohl na nic jiného než na velice slabý kryt hlavy, který mu stejně nepomohl k tomu, udržet se déle v boji. Po dvaceti sedmi sekundách ve druhém kole tak Cannonier utišil celou halu a připsal si další vítězství.

Zdroje:  tisková zpráva

Nejnovější články