Dustin Poirier má spadeno na Nata Diaze a hodlá jej ukončit před limitem

Dustin Poirier má spadeno na Nata Diaze a hodlá jej ukončit před limitem zdroj: Profimedia

Dustin Poirier má s Diazem nevyřízené účty a hodlá ho tvrdě ukončit. 

Nate Diaz je jedním z nejpopulárnějších bojovníku moderní éry MMA. UFC vydělává nemalé peníze a spousta zápasníků touží nastoupit právě proti mladšímu z bratrů Diazů. Bývalý prozatimní šampion lehké vány Dustin Poirier, měl s Diazem domluvený zápas, ze kterého bohužel sešlo.

Poirier zápasil s Khabibem na UFC 242 a stejně jako všichni ostatní, odešel poražen. Dustin byl velmi zklamán a dokonce zvažoval konec kariéry. Naštěstí změnil názor a nyní hledá dalšího potencionálního soupeře. Zkusil využit sílu sociálních sítí a řekl, že Nata Diaze knockoutuje.

„Knockoutuju ho!“ napsal Poirier na svůj twitterový účet.

To jsou opravdu silná slova, když vezmeme v potaz, že Diaz nastoupil do dvaatřiceti profesionálních zápasů a pouze dvakrát schytal KO. Nate má doslova plechovou bradu, vydrží i ty nejtvrdší údery a k zemi jen tak neklesne. Problémem jsou časté cuty a tržné rány. Kvůli obrovské tržné ráně nad okem byl ukončen zápas s Jorge Masvidalem o titul největšího grázla MMA.  

V zákulisí se spekuluje, že duel Poirier vs. Diaz zkouší UFC domluvit na turnaj UFC 249, kde bude hlavním tahákem souboj roku – Khabib vs. Ferguson. Takový souboj si nenechá ujít žádný fanoušek bojových sportů. Dustin je tvrďák s velkou fyzickou kondicí a silou vypínat své soupeře. Nate však ustál i ty nejtvrdší rány od nejlepších bojovníků napříč divizemi. Potencionální zápas může být jedním z nejsledovanějších duelů letošního roku. Doufejme tedy, že Diaz opět nestrčí hlavu do písku a bude znovu zápasit.

Zdroje:  BJPenn.com

Nejnovější články