Jon Jones chce být nadále „zabijákem snů“ v polotěžké divizi. Přechod do těžké váhy záleží na fanoušcích

Jon Jones chce být nadále „zabijákem snů“ v polotěžké divizi. Přechod do těžké váhy záleží na fanoušcích zdroj: Profimedia

Jon Jones by chtěl jít do těžké váhy, ale nikam nespěchá a chce naprosto vymýtit polotěžkou divizi.

 

Jon Jones se nijak netají tím, že nevnímá svého dalšího soupeře, Dominicka Reyese, jako velkou hrozbu a už dlouho koketuje s nápadem přejít do těžké váhy. Vypadá to ale, že fanoušci si budou muset ještě chvilku počkat.

Superfight proti stávajícímu šampionovi Stipe Miocici by byl určitě pořádný zápas, Jones si však věří, že by Miocice porazil. I tak do těžké váhy nijak nespěchá.

„Říkám si, že když to funguje, tak se to nesnaž spravit,“ řekl Jones během tiskové konference ke svému nastávajícímu zápasu proti Reyesovi. „V polotěžké divizi se toho děje pořád hodně, a tak nějak cítím, že tady bude pořád velká konkurence. Spousta kluků v téhle divizi sní o úspěchu a chtějí dosáhnout velkých věcí. A moje práce bude zůstat tam kde jsem a být tím, kdo zabije jejich sny,“ řekl chladně Jones.

Podle všeho záleží Jonesovo angažmá v těžké divizi nejvíce na samotných fanoušcích:

„Mám ještě hodně let před sebou v polotěžké divizi, ale taky mě zajímají další výzvy. Chci dát fanouškům to, co si přejí,“ dodal.

„Jestli mě chcete vidět bojovat v těžké divizi, tak si myslím, že UFC uvidí tuhle poptávku a nakonec to uděláme“.

Sám Jones nevidí jako nutné přidat i titul v těžké váze ke svým úspěchům proto, aby byl považován za nejlepšího v historii. „Nakonec to vždycky bude jenom něčí názor. Já musím akorát pokračovat a usilovat o to být zmiňován, když se o tom bude mluvit. Když se mluví o nejlepším bojovníkovi všech dob, je hodně věcí, které se tím můžou myslet. Můžou to být schopnosti, může to být způsob, jakým se prezentují. Může to být Conor McGregor, který je skvělý businessman a dělá skvělé věci pro náš sport. Může to být taky způsob, jakým přispíváš své komunitě. Může to být tolik věcí, které tě dělají nejlepším. A dokud budu zmiňován, když se o nejlepším bojovníkovi budou lidé bavit, budu šťastný.“

Zdroje:  UFC

Nejnovější články