Šampion polotěžké váhy Jon Jones bude obhajovat proti Reyesovi v únoru

Šampion polotěžké váhy Jon Jones bude obhajovat proti Reyesovi v únoru zdroj: Profimedia

Jonese proti Reyesovi tak 8. února čeká už čtvrtý titulový zápas v řadě.

Na začátku listopadu jsme vás informovali o tom, že šampion polotěžké váhy Jon Jones s největší pravděpodobností změří síly Dominickem Reyesem (náš článek). Podle serveru BJPenn.com už je vše domluveno a potvrzeno. Duel by se podle dostupných informací měl uskutečnit 8. února během turnaje v americkém Houstonu.

Jones tak nastoupí do své třetí obhajoby. V titulových zápasech už zvládl zdolat Alexandera Gustafssona, Anthony Smithe a Thiaga Santose. Se svými pětadvaceti výhrami a pouhou jednou porážkou (která přišla po diskvalifikaci za nepovolené údery lokty), patří Jones rozhodně k nejlepším bojovníkům v historii MMA. A nic na tom nemění ani jeho časté oplétačky se zákonem, na které je doslova magnet.

Reyes má sice odbojováno o polovinu méně než jeho budoucí protivník, ale zato ještě nepoznal hořkost porážky. Z jeho dvanácti vítězství, které eviduje ve svých statistikách, jsou navíc pouhá tři na body. Zbytku Reyes dosáhl pomocí submisí nebo KO. Naposledy umlátil po minutě a tři čtvrtě letos v říjnu Chrise Weidmana, a už jen tímto atraktivním stylem si o „titulák“ doslova řekl.

Jak jsme zmínili výše, UFC ještě oficiální údaje nezveřejnila, ale je téměř jisté, že půjde o hlavní zápas večera. Jako co-main by se měl uskutečnit souboj o šampionský pás v muší váze mezi Valentinou Shevchenko a Katlyn Chookagian. A už tyhle dvě dvojice nám téměř zaručují, že o zábavu nebude nouze.

Zdroje:  BJPenn.com , tisková zpráva

Nejnovější články