Cormier by chtěl vidět bojovat Reyese o titul, Jones ho však zatím odmítá

Cormier by chtěl vidět bojovat Reyese o titul, Jones ho však zatím odmítá zdroj: Profimedia

Neporažený Reyes sice prokazuje své kvality, ale u šampiona polotěžké váhy stále nevzbuzuje dostatek pozornosti.

O víkendu proběhl v Bostonu další UFC turnaj a v hlavním zápase večera porazil Dominick Reyes už po dvou minutách Chrise Weidmana (náš článek). Tím si tento nikdy neporažený borec došel už pro dvanáctou výhru a hned si tak řekl o titulový zápas proti momentálnímu držiteli pásu Jonu Jonesovi. Že by k němu mělo dojít si myslí plno fanoušků i bývalý šampion těžké divize Daniel Cormier.

"Myslím, že by to byl dobrý zápas," řekl Cormier během víkendového přenosu. "Dominick Reyes má skvělou postavu. Ukázal, že umí ubránit takedowny. Myslím, že mezi těma dvěma by to byl opravdu veliký fight. Věřím, že tenhle kluk je fakt něco. Už jen kvůli tomu, že do teď dělá úplně všechno dobře. Jsem Reyesem opravdu ohromen."

Podle Cormiera už by opravdu k tomuto duelu mělo dojít, protože Reyes i přes neskutečnou statistiku na konfrontaci s Jonesem stále trpělivě čeká. "Reyes je po tomhle velkém boji naprosto v pohodě a Jones si právě vyřešil všechny svoje problémy se zákonem, nebo co to bylo, tak proč mu nedat šanci? Reyes dokázal jednu klíčovou věc, dokázal dát Jonesovi čas. A to ho dělá velikým."

I přes projevy uznání od jedné z legend UFC to ale zatím vypadá, že k této konfrontaci nedojde. Jones totiž na svém twitterovém účtu způsobem sobě vlastním ukázal, že ho Reyes stále dostatečně nezaujal a chtěl by právě Cormiera nebo Miocice, kteří se chystají dokončit trilogii. "Plno lidí už mělo takové kecy a všichni padli, ty by jsi byl to samé. Neměl bych raději počkat na zápas Stipeho s DC? Ať tyto těžké váhy ukážou, co bude nejlepší výzva," napsal Jones na svůj twitterový účet.

Zdroje:  tisková zpráva

Nejnovější články