Reyes je stále neporažený, Weidmana poslal spát po necelých dvou minutách a řekl si o "titulák"

Reyes je stále neporažený, Weidmana poslal spát po necelých dvou minutách a řekl si o "titulák" zdroj: Profimedia

Hlavní zápas večera UFC Boston nabídl velice rychlý boj a dost možná napověděl, kdo další vyzve Jona Jonese. 

Polotěžká váha a main fight. Chris Weidman od submise, kterou v roce 2017 uštědřil Kelvinu Gastelumovi, neprožíval zrovna šťastné období. Nejdřív prohrál s Ronaldem Souzou a pak přišlo další z mnoha zranění, kvůli kterým také nakonec opustil střední divizi. Teď se tento americký patriot po roce vrátil do oktagonu.

Dominick Reyes do dnešního zápasu nastupoval úplně v jinačí formě. Ještě nikdy v kariéře neprohrál a evidoval 12 výher v řadě. Tato úctyhodná statistika by ho v případě další výhry hodně přiblížila k zápasu o titul. Naposledy tento Američan, velice uznávající svůj mexický původ, v březnu těsně porazil po tříkolové bitvě Volkana Oezdemira. Podrobné profily obou dvou fighterů si můžete přečíst v našem preview.

Reyes hned ze začátku okamžitě začal tvrdě kopat, ale Weidman ho stačil poměrně rychle položit na zem. Tam se ale moc dlouho neudrželi, protože Reyes vyvinul enormní sílu a vrátil duel do postoje. Držel se pak dobrou minutu zády k pletivu a odolával dalším pokusům svého soupeře o takedowny. A pak to přišlo. Reyes se dokázal uvolnit, skvěle ubránil tvrdý úder a ještě tvrdším kontrem posla Weidmana k zemi. Tam mu ještě přidal pár kladívek na dobrou noc a bylo vymalováno. Herb Dean zápas po minutě a tři čtvrtě ukončil. Výhra - Dominick Reyes - TKO

Zdroje:  tisková zpráva

Nejnovější články