„Když nebudeš mlátit svoji ženu, rodinná setkání budou mnohem zábavnější,“ rýpnul si Hooker do Jonese

„Když nebudeš mlátit svoji ženu, rodinná setkání budou mnohem zábavnější,“ rýpnul si Hooker do Jonese zdroj: Profimedia

Dan Hooker uštědřil Jonu Jonesovi tvrdý výprask. Sice jenom na Twitteru, ale bývalý šampion se z něj bude ještě dlouho vzpamatovávat.

Není tajemstvím, že se bývalý bojovník UFC Chael Sonnen s bývalým šampionem Jonem Jonesem nemají příliš v lásce. „Americký gangster“ opakovaně kritizoval Jonese za jeho eskapády s alkoholem i drogami, k čemuž měl během Jonesovy kariéry spoustu příležitostí. Naposledy nedávno, když někdejší šampion polotěžké váhy a jeden z nejlepších bojovníků v hotelovém pokoji napadl svoji dlouholetou snoubenku a ta na něj zavolala policii.

Teď se ale karty obrátily a Sonnen se rovněž ocitl v problémech se zákonem. Na hotelu v Las Vegas totiž tento týden zmlátil 5 lidí, když údajně bránil svou manželku. Sám bojovník se k incidentu nevyjádřil, zato Jones vycítil příležitost konečně svému rivalovi vrátit jeho vlastní medicínu a Sonnenovo jednání hlasitě zkritizoval, přičemž zároveň popřál brzké uzdravení „obětem“ jeho řádění.

Jenže u některých Jonesových kolegů se tato snaha vyzdvihnout se na úkor Sonnena nesetkala s pochopením. Jedním z nich byl novozélandský bojovník lehké váhy Dan Hooker, který neváhal a rozpoutal twitterovou přestřelku:

„Představte si, že zmlátíte 5 lidí a ani jeden z nich není vaše žena. (Právě teď Jon Jones),“ zahájil Novozélanďan zostra online bitvu slov.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Dan "Hangman" Hooker (@danhangman)

Jones tento útok rozhodně pocítil a snažil se zakontrovat Hookerovými nedávnými prohrami v oktagonu: „Každou příležitost, kterou jsi měl, aby sis udělal jméno a přiblížil ses svému kámošovi Izzymu, jsi podělal. Neumíš dosáhnout mistrovství, tak skočíš za klávesnici a útočíš na někoho, kdo jej dosáhl. Tak nějak to zní.“

Novozélandský bojovník však Američanův „protiútok“ hravě odvrátil a znovu jej zasáhl dalším tvrdým twitterovým příspěvkem:

„Napsal jsem to kvůli tvému nedůstojnému pokusu o přilákání pozornosti na problém Chaela Sonnena. On byl zadržen, když bránil svou ženu, ty jsi byl zadržen za napadení té svojí (mícháš jablka a hrušky).“

Vtipnou, ale pravdivou ránu z milosti si Hooker nechal na konec, když dal Jonesovi dobrou radu nad zlato:

„Vychytávka do života: Pokud nebudeš mlátit svoji ženu, rodinná setkání se stanou mnohem zábavnějšími. Šťastné a veselé, šmejde.“

Těžko říct, jestli tímto twitterová bitka skončila, nebo jestli se Jon vrátí s nějakou další reakcí, ale nevypadá to, že by brutální twitterový výprask od „Hangmana“ dokázal ještě zvrátit.

Zdroje:  MiddleEasy.com

Nejnovější články