"Myslím, že Rockholdova kariéra je u konce," říká jeho bývalý rival a pokořitel Michael Bisping

"Myslím, že Rockholdova kariéra je u konce," říká jeho bývalý rival a pokořitel Michael Bisping Michael Bisping - Luke Rockhold | zdroj: Profimedia

Michael Bisping se ve svém podcastu rozpovídal o kariéře Lukea Rockholda.

Kdysi velicí soupeři, které spojovala až nenávist, a kteří bojovali ve střední váze. Oba dva v ní dokázali získat titul a oba dva se dokázali navzájem porazit. Michael Bisping a Luke Rockhold. Pravdou ale je, že nakonec se smál provokativní a vtipný Brit Bisping, když Rockholdovi sebral zmíněný titul v jednom z nejlepších příběhů MMA.

Teď už je v důchodu, zatímco Rockhold bojoval před týdnem a půl proti Janu Blachowiczovi ve své premiéře v polotěžké váze a těžce neuspěl. Navíc skončil se zlomenou čelistí. To samozřejmě Bisping neponechal bez povšimnutí a v podcastu Believe You Me, pro mnohé možná překvapivě, s někdejším rivalem soucítil.

Bisping - Rockhold zdroj: Profimedia

"Dostal jsem veliké množství zpráv, ve kterých si každý myslel, že budu mít radost z toho, jak Luke dostal KO, ale já si myslím úplný opak. Cítím s ním. Opravdu jo. Je to opravdu škoda. Nejen, že má zlomenou čelist, a to se bude hodně dlouho léčit, ale ve třech z posledních jeho čtyř fightů byl opravdu krutě knokautován."

Bisping si také myslí, že to pro Rockohlda mohla být poslední kapka. "Nemůžu si pomoct, ale myslím si, že končí. Ale to neznamená, že to tak bude. Ještě může ukázat comeback a dokázat všem, že se mýlili. Stejně jako se to povedlo mně. A jestli to dokáže...pak je pro mě bůh! Bude mít navždy můj respekt."

"Ale pořád to vypadá, že je jeho kariéra u konce," zakončil vše Bisping. "Není to jen kvůli tomu že třikrát prohrál, a není to jen o tom, že má zlomenou čelist a potrvá nějakou dobu, než se z toho vyléčí. Je to také o tom, že už je těžké dostat se zpátky po jednom takovém brutálním KO. Ale když dostal tři? To je myslím několik psychických démonů naráz, které musíte překonat."

Zdroje:  Believe You Me podcast , tisková zpráva

Nejnovější články