Na mexické fanoušky si postěžovala také Carla Esparza

Na mexické fanoušky si postěžovala také Carla Esparza zdroj: Profimedia

Domácí fanoušci si doslova vylévali zlost i během hlavního ženského duelu.

Otázky novinářů se nestáčely jen k hlavnímu zápasu, ale také k ženskému co-main fightu, který i přes zvláštní bodování rozhodčích získal ocenění za zápas večera (náš článek). Američanka Carla Esparza a domácí Mexičanka Alexa Grasso předvedly opravdu pohlednou show, kde nebylo nouze téměř o žádnou techniku.

Bohužel i na tomto zápase ale zanechali negativní stopu mexičtí fanoušci, kteří se nedokázali smířit s kontroverzním výhrou Esparzy, a stejně jako Stephensovi, jí dali co proto. Na to si také samotná aktérka postěžovala. "Chápu, že jsou mexičtí fans plní vášně a že opravdu stojí za svými bojovníky. Bojovala jsem v plno městech a tohle byl rozhodně ten nejvášnivější dav, před kterým jsem stála."

"Smutné ale bylo, že v davu bylo pár špatných lidí. Když jsem odcházela, tak na mě někdo vylil pivo. Z toho jsem opravdu smutná, protože lidé prohrávají a vyhrávají a vy nemůžete ovlivnit rozhodnutí. Opravdu cítím, že jsem ten zápas vyhrála, takže je to pro mě prostě smutné. Nesnáším tohle chování. Je to sport. Všichni do toho jdeme a snažíme se to dát všem. Tvrdě pracujeme, aby jsme vůbec mohli bojovat. Přála bych si, aby někteří z fanoušků - samozřejmě ne všichni - měli větší respekt."

Zdroje:  tisková zpráva

Nejnovější články