"Vím, co to je, mít zavřené oko, ale i tak dokážu bojovat," rýpl si Rodriguez

"Vím, co to je, mít zavřené oko, ale i tak dokážu bojovat," rýpl si Rodriguez zdroj: Profimedia

Rodriguez stále nedokáže skousnout náhle ukončení zápasu proti Stephensovi.

 

Hlavní zápas víkendového turnaje UFC v Ciudad de Méxiko neměl dlouhého trvaní. Po 15 sekundách totiž Yair Rodriguez celou rukou projel Jeremy Stephensovi přes otevřené oko a duel byl přerušen a posléze, za veliké nevole diváku i Rodrigueze, ukončen. Nutno říct, že některé reakce byly opravdu nesportovní, o čemž se také můžete dočíst v našem minulém článku.

Rodriguez byl opravdu hodně frustrovaný, což dal také najevo na pozápasové tiskové konferenci, kde naznačil, že si není jistý, zda jeho souputník trochu nepřeháněl. "Vždycky musíte dát svému soupeři určitou výhodu, když se necítí dobře. Ale pokud to celé byla lež, tak on jediný s tím bude muset žít do konce života. Nedokážu si představit, jaké to je, schytat dloubnutí do oka, ale vím, co to je, mít zavřené oko. I tak ale dokážu bojovat."

Tím poukázal především na jeho zápas v rámci UFC 211 v květnu 2017 proti Frankie Edgarovi, kde mu po výprasku zakázal lékař kvůli opuchlému oku dál bojovat, ale Rodriguez se ho prý lží snažil přesvědčit k pokračování. "I když jsem neviděl, byl jsem připraven jít do třetího kola. Tvrdil jsem, že vidím, i když to byla lež."

Na závěr také připustil, že si není jistý, zda bude chtít odvetu. "Jeremy Stephens je bojovník, kterého jsem vlastně ani nechtěl, protože byl v žebříčku pode mnou. Nebylo to kvůli tomu, že je houževnatý nebo tak. Ale nemyslím si, že by úplně záleželo na tom, co říkám. Chtěl jsem bojovat s někým nade mnou a samozřejmě vyhlížím titulový fight."

Zdroje:  tisková zpráva

Nejnovější články