Obří prosincové UFC 245 se nezadržitelně blíží a nabídne hned tři titulové souboje

Obří prosincové UFC 245 se nezadržitelně blíží a nabídne hned tři titulové souboje zdroj: Profimedia

Nejspíš největší MMA turnaj tohoto roku už je téměř za dveřmi a UFC na něj začalo lákat prvním promo videem.

Gigantický předvánoční turnaj UFC 245 už je takříkajíc za dveřmi a do jeho startu zbývá už jen necelý měsíc. 14. prosince se v Las Vegas, které je pomyslným domovským městem největší organizace na světě, střetnou velká jména a uskuteční se hned tři titulové souboje.

Ve welterové váze a v hlavním zápasu večera bude bránit svůj šampionský pás Kamaru Usman proti neustále provokujícímu Colbymu CovingtonoviMax Holloway sice nezvládl získat proti Poirierovi dočasný titul v lehké váze (interim), ale v té pérové neskutečně dominuje a obhájil svůj mistrovský titul už několikrát, v co-main fightu se ho pokusí o jeho trůn obrat Alexander Volkanovski.

V neposlední řadě nesmíme opomenout také „něžné“ ženy. Amanda Nunes se bude snažit ubránit svůj pás z bantamové váhy proti tvrdé kickboxerce Germaine de Randamie, která trénovala na další zápas také naší Lucii Pudilovou. Hlavní karta tím ale rozhodně nekončí, protože velká jména nabízejí také netitulové duely. Jose Aldo se postaví Marlonu Moraesovi a Urijah Faber si to rozdá s Petrem Yanem.

Další souboje, které slibují tu nejvyšší úroveň MMA. Na celý obří turnaj už UFC začalo lákat také svým promo videem, které si můžete pustit pod článkem. Bude to opravdu veliké a můžete se rozhodně těšit na plno informací, které vám v příštích dnech přineseme.

Zdroje:  UFC Youtube , tisková zpráva

Nejnovější články