Perez neuvěřitelným škrcením Espinosu doslova uspal

Perez neuvěřitelným škrcením Espinosu doslova uspal Alex Perez | zdroj: Profimedia

Alex Perez předvedl na zemi enormní sílu, kterou dokázal Jordana Espinosu uškrtit z neortodoxní pozice.

Muší váha. Jordan Espinosa se do UFC dostal pomocí skvělého výkonu na Dana White’s Contender Series a v největší organizaci na světě má tudíž odbojovány pouhé dva duely. V prvním na body zvítězil nad Ericem Sheltonem, v tom druhém ho ale Matt Schnell uškrtil už po minutě a půl. Espinosa se řadí k zemařům, jeho nejoblíbenější technikou je brabo choke.

Alex Perez se stejně jako jeho dnešní soupeř dostal do UFC skrze show Dany Whitea, ale soubojů zde zaznamenal přeci jen o něco více. Z pěti soubojů prohrál jediný s Josephem Benavidezem, který ho utloukl v prvním kole. Naposledy ale dokázal přetlačit na body Marka De La Rosu. Perez je skvělým univerzálem, kterému není cizí ani zem, ani postoj.

Tohle byl hodně rychlý fight. Po počátečním oťukávání převzal veškerou iniciativu Perez a slušným takedownem poslal Espinosu na zem. Tam mu okamžitě začal obtáčet pravou ruku kolem krku a dvě minuty se nepřetržitě snažil o škrcení. Espinosa se dlouho arm-trianglu bránil a držel svého soupeře v half guardu. I tak ale Perez dokázal vyvinout ramenem naprosto šílený tlak a neuvěřitelným způsobem Espinosu uspal. Velice zajímavá a především unikátní metoda submise.

Zdroje:  tisková zpráva

Nejnovější články