Tréninkový parťák Conora McGregora skončil v poutech

Tréninkový parťák Conora McGregora skončil v poutech zdroj: Profimedia

Kontroverzního bojovníka Dillona Danise musela po rvačce před barem zpacifikovat policie.

Vypadá to, že Dillon Danis, který je tréninkovým parťákem a kamarádem Conora McGregora, lítá opět v problémech. Podle několika svědků, jejichž výpovědi získal server MMA Junkie, totiž minulý týden vyvolal rvačku před podnikem Beachcomber Bar and Grill v New Jersey. Celý konflikt vygradoval až do takové fáze, že musela zasáhnout policie.

Právě v tu chvíli jeden z přihlížejících, Tom DeBlass, začal vše nahrávat na telefon a vzniklé video následně sdílel na svém instagramovém profilu. Na záznamu můžeme vidět chumel lidí, ze kterého policisté odvádí spoutaného Danise s roztrženou košilí. Tomu se to evidentně vůbec nelíbí a snaží se vzpouzet a vytrhnout, což doprovází křikem na ochránce zákona. Z čeho byl nakonec obviněn zatím není známo.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Tom DeBlass (@tomdeblass)

Několik fanoušků si během shlédnutí videa všimlo, že měl Danis na noze ortézu, což vyvolalo další množství spekulací. V jednom z nedávných rozhovorů si totiž Američan liboval, že je naprosto zdravý a chtěl by se opět vrátit bojovat do klece.

Danis působil jako MMA zápasník naposledy v roce 2019. Během své profesionální kariéry odbojoval dva zápasy v Bellatoru a v obou zvítězil. Do podvědomí se ale dostal spíše díky svému kontroverznímu chování, které není nepodobné jeho slavnému irskému kamarádovi. Stačil totiž urazit už kde koho (známá je například jeho výměna názoru s reportérem Arielem Helwanim) a několikrát už se dostal i do rvaček mimo oktagon.

Takřka „legendární“ byl jeho konflikt s Khabibem Nurmagomedovem. Toho během jeho zápasu s McGregorem počastoval z hlediště několika urážkami, což se Dagestánci vůbec nelíbilo a tak po zápase přeskočil jednu ze stěn klece a vrhl se přímo po Danisovi. Než oba borce stihla odtrhnout ochranka, tak si stačili rozdat několik úderů.

Zdroje:  MMA Junkie , Instagram Tom DeBlass

Nejnovější články