UFC bojovníci předvedli své halloweenské převleky a někteří prozradili, čeho se nejvíc bojí

UFC bojovníci předvedli své halloweenské převleky a někteří prozradili, čeho se nejvíc bojí zdroj: Profimedia

V našem článku se tak dozvíte, z čeho má největší strach Kelvin Gastelum nebo jak si vyzdobila svojí tvář Rose Namajunas.

Když vstupují do oktagonu, stávají se neohroženými bojovníky. Plno lidí by na to nemělo odvahu, ale v jejich očích nevidíte ani náznak strachu. Bojí se profesionální MMA fighteři vůbec něčeho? Věřte, že ano. Účastníky velkého víkendového turnaje UFC 244 včera vyzpovídal v rámci Halloweenu server Yahoo! Sports a některé odpovědi jsou opravdu vtipné.

Kelvin Gastelum se například nejvíc ze všeho bojí svojí matky. Bojovníci také zavzpomínali, jaké kdy měli kostýmy a kdo je pro ně největší BMF (baddest motherf*cker), protože o tento speciální titulový pás ze zítra utká Jorge Masvidal s Natem Diazem. Nejčastěji padlo jméno jednoho z největších komiksových padouchů, Jokera.

A jak oslavili „Předvečer Všech Svatých“ ostatní? Frankie Edgar dbal především na strašidelnou výzdobu svého domu, zatímco Rose Namajunas si nechala na tvář udělat takové šrámy, jaké při boji asi nikdy neschytala. Khalil Rountree si pro změnu zavzpomínal na legendární film Pulp Fiction. Na některé z převleků se můžete podívat pod naším článkem.

Frankie Edgar zdroj: Profimedia  Frankie Edgar

Rose Namajunas zdroj: Profimedia  Rose Namajunas

Khalil Rountree zdroj: Profimedia  Khalil Rountree

Dan Henderson zdroj: Profimedia  Dan Henderson

Frank Mir zdroj: Profimedia  Frank Mir

josh emmett zdroj: Profimedia  Josh Emmett

Nejnovější články