„Uvidíme kdo má větší vaječníky,“ vyslala šampionka Peňa vzkaz rivalce Nunes

„Uvidíme kdo má větší vaječníky,“ vyslala šampionka Peňa vzkaz rivalce Nunes Současná šampionka bantamové váhy UFC Julianna Peňa je tvrdá jak v oktagonu, tak i na tiskových konferencích. | zdroj: Getty Images

V neděli ráno nás čeká zápas o titul v ženské bantamové divizi UFC. Nunes tvrdí, že si vezme šampionský pás zpět, Peňa je prý ochotna jí i vydloubnout oči, jen aby titul uhájila.

Americká bojovnice Julianna Peňa se loni v prosinci postarala o obrovské překvapení, když do té doby zdánlivě neporazitelnou šampionku Amandu Nunes dokázala udolat ve druhém kole na škrcení.

To ale nevypadalo příliš těsně nasazené a Nunes odplácala příliš rychle, aniž by se nějak extra bránila. Spousta lidí si tak myslela, že Amanda zkrátka neměla svůj den a zápas vzdala bez větší snahy vyhrát. Peňa na včerejší tiskové konferenci přiznala, že tuhle verzi jejich zápasu neslyší ráda a chce pochybovačům dokázat, že si zaslouží respekt.

„Je to trochu frustrující. Říkají, že uklouzla na slupce od banánu a to je důvod, proč prohrála. Nemyslím si, že je to ten případ. Utkáme se znovu a pak možná konečně dáte mému jménu nějaký respekt.“

Současná šampionka je velice známá pro svoji nezdolnou mentalitu a tvrdost, kterou dokáže vynést i mimo oktagon. Je si velice dobře vědoma, že Nunes je nebezpečná bojovnice, ale chce ukázat, že ona je ještě tvrdší.

„Nemůžu vám říct, že vytáhnu králíka z klobouku. Můžu vám jen říct, že se tam postavím tváří v tvář té nejlepší na světě, vydám ze sebe to nejlepší a uvidíme, kdo má větší vaječníky. Vsadím se, že to budu já.“

Amanda dostala šanci na tato slova reagovat na další tiskovce, ale vypadá to, že trashtalk své rivalky nebere příliš vážně.

„Může si říkat, co chce. V sobotu se utkáme a já ji porazím. Sobota je moje příležitost získat pás zpátky. Stanu se znovu dvojnásobnou šampionkou!“ vzkázala bývalá královna bantamové váhy a současná šampionka pérové divize.

To si ale Peňa nemyslí a je odhodlaná bránit svůj pás všemi prostředky: „Budu ji mlátit, kopat, tahat za vlasy, kousat, vyškrábu jí oči, když budu muset. Doslova udělám všechno. Věřte mi, když řeknu, že jsem připravená a ochotná zemřít.“

„Doufejme, že doslova nic z toho se nestane,“ dodal se smíchem přítomný šéf UFC Dana White, který si určitě dokázal představit, že Amanda Nunes s vydloubnutýma očima by asi nebyla nejlepší vizitka pro UFC.

„Budu připravená, budu ještě lepší než je ona. Bude opravdu čelit lvici, kterou minule neviděla,“ prohlásila Amanda.

„Já jsem ta pravá lvice. A teď je měsíc lva, takže se připoutej,“ kontrovala Julianna, která bude za 3 týdny slavit narozeniny.

„Je tady jen jedna lvice v téhle džungli, a to jsem já,“ snažila se přece jen nahnat trochu strachu Amanda.

„To jsi říkala i minule,“ setřela Julianna bývalou šampionku.

Zápas o královnu bantamové váhy je hlavním zápasem večera turnaje UFC 277. Hlavní karta začne ve 4 hodiny ráno, takže zápasu mezi Peňou a Nunes se dočkáme kolem 6. hodiny.

Zdroje:  youtube - UFC

Nejnovější články