Alvarez kvůli zranění nestihne titulový zápas ONE FC

Alvarez kvůli zranění nestihne titulový zápas ONE FC zdroj: Profimedia

Po měsících příprav je to pro něj velice nepříjemná záležitost, protože jen tak další šanci bojovat o šampionský pás nedostane.

Eddie Alvarez nedávno sice vášnivě vysvětloval, jak jsou v ONE FC, kde on sám působí, také vysoce kvalitní fighteři (náš článek) a také zmiňoval své přípravy na finále Grand Prix. Toho se nakonec ale nezúčastní, protože byl kvůli nespecifikovanému zranění vyřazen a přichází tak i o možnost získat titul v lehké váze.

Nahradí ho bratr Angely Lee Christian, který už drží titul v klasické lehké divizi. Ten získal v květnu, když porazil jednadvacetiletého Singapurce Shinyu Aokiho a rozšířil tím svojí sérii na tři výhry v řadě. V grand prix bude bojovat o samostatný titulový pás proti Saygidu Guseyn Arslanalievovi a v případě vítězství naprosto ovládne svoji třídu.

Dagestánsky oponent ve ONE FC působí už od roku 2016 a za svých osm profesionálních zápasu disponuje jednou jedinou prohrou. Zajímavé také je, že žádný z jeho fightů nebyl ukončen závěrečnou sirénou a body. Všechny své soupeře vypl a jednoho uškrtil. Porážka byla způsobena diskvalifikací za to, že nedovoleně kopl ležícího soupeře.

Celé finále Grand Prix se odehraje 13. října v japonském Tokiu a s největší pravděpodobností se bude dát živě sledovat na YouTube kanále ONE Championship.

Zdroje:  tisková zpráva

Nejnovější články