Brutální KO slamem. Američan s Nigérijcem praštil o zem a dílo zakončil tvrdými lokty

Brutální KO slamem. Američan s Nigérijcem praštil o zem a dílo zakončil tvrdými lokty Roland Dunlap - Obinwou Ikebunna | zdroj: Getty Images

Roland Dunlap ve svém druhém profesionálním zápase na turnaji LFA 104 tvrdě zametl s Obinwou Ikebunnou.

Americká organizace LFA, která existuje od roku 2017, byla založena především kvůli objevování nových talentů v MMA, což se jí i daří, protože momentálně dokonce nepřímo spolupracuje například s Dana White’s Contender Series, kde bojovníci dostávají šanci probojovat se rovnou do UFC.

Že LFA nabízí kvalitní zápasy nás mohl naposledy přesvědčit páteční duel ve střední váze mezi Rolandem Dunlapem a Obinwou Ikebunnou, který nabídl neskutečnou ofenzivní smršť zakončenou parádním a velice tvrdým KO.

Američan Dunlap, který si prošel několika amatérskými organizacemi, před tímto fightem bojoval jako profesionál pouze jednou (v roce 2018), ale i zde už svého soupeře dokázal vypnout, čímž si zasloužil vstupenku do LFA. Poté se sice potýkal s dlouhou řadou zranění, ale své premiéry se po třech letech přeci jen dočkal.

Nigérijec Ikebunna, který se prezentuje jako veliký ranař, mu chtěl jeho debut pořádně osladit a už od začátku sázel na tvrdé údery. Dunlap se však nezalekl a jeho útoky zlikvidoval pomocí klinče a řady velice ostrých takedownů, během kterých se snažil se soupeřem tvrdě uhodit o zem a tím ho ukončit.

A to se mu také nakonec v závěru prvního kola povedlo. Ikebunna se opět snažil rozjet tvrdou kombinaci, ale Dunlop tomu udělal přítrž. Potopil se pod Ikebunnovy údery, chytil jej kolem stehen, zvedl jej ze země a vší silou s ním praštil o podlahu klece. Už tento brutální slam Ikebunnu naprosto vypl, ale Dunlop mu ještě stihl rozdat několik tvrdých loktů na hlavu. V tu chvíli už rozhodčí tento zápas ukončil.

Na sestřih tohoto zápasu včetně brutálního slamu se můžete podívat zde:

Zdroje:  tisková zpráva - LFA

Nejnovější články