Herkules ze Senegalu zdemoloval svého soupeře. Teď jej čeká další oběť

Herkules ze Senegalu zdemoloval svého soupeře. Teď jej čeká další oběť Oumar Kane háže svého soupeře na jeho hlavu | zdroj: Profimedia

Málokdo se může měřit s takovou silou, jakou má senegalský obr „Reug Reug“, podívejte se, co provedl se svým soupeřem

Nový objev ve světě MMA, senegalský wrestler Oumar Kane, přezdívaný taky „Reug Reug“, sice není v oktagonu žádný velký technik, ale to mu zas tak nevadí, protože je zastáncem pravidla, že co nejde silou, jde ještě větší silou. A v jeho podání to skutečně funguje. Svůj první MMA zápas v belgické organizaci ARES FC, proti mnohem zkušenějšímu Sofianovi Boukichouovi, se mu povedlo vyhrát hlavně díky svým velkým svalům a své agresivitě a svého soupeře doslova rozdrtil.

Podívejte se, jakým způsobem utekl svému soupeři z kimury a přitom jej hodil na hlavu – a ne, tohle není typický útěk, který se učí na lekcích BJJ:

A touhle zběsilou sekvencí lowkicku a tvrdých úderů zdemoloval svého soupeře:

V Senegalu, odkud „Reug Reug“ pochází, je wrestling velice populární a největší hvězdy jsou národními celebritami. A když se k wrestlingu Oumara Kanea připočtou ještě jeho fyzické dispozice – 195 cm a 120 kg - je to síla, se kterou je nutné počítat.

Po prvním úspěšném MMA zápase má Oumar naplánovaný další duel v MMA organizaci ARES FC. Africký obr se střetne 3. dubna s dosud neporaženým Rusem, Ivanem Romanovem. Ten má sice skóre 5 vítězství a žádnou porážku, ale upřímně mu jeho duel s africkým Herkulesem moc nezávidíme.

Zdroje:  mmafighting.com

Nejnovější články