Hrůzostrašné KO na Ukrajině. Bojovník zničehonic padl jako by ho někdo vypnul dálkovým ovladačem

Hrůzostrašné KO na Ukrajině. Bojovník zničehonic padl jako by ho někdo vypnul dálkovým ovladačem Zápas bez rukavic mezi pytli písku se na Ukrajině těší oblibě. | zdroj: Profimedia

Zápas v boxu bez rukavic skončil minulý týden na Ukrajině velmi zvláštním KO. Domácí bojovník Anatoliy Malish šel totiž k zemi až 10 vteřin po posledním zásahu.

Na Ukrajině vznikl minulý týden jasný kandidát na nejbizarnější KO roku. V rámci turnaje tamější organizace Mahatch FC, která se specializuje na box bez rukavic (a kde působil mimo jiné třeba zápasník Artem Lobov, tréninkový parťák Conora McGregora), se totiž bojovník zřítil k zemi ve chvíli, kdy nebyl jakkoliv fyzicky atakován.

Ukrajinec Anatoliy „Tolik“ Malish se v aréně, kterou tvoří pytle z písku, pustil do velice slušné přestřelky s dalším domácím fighterem a jmenovcem Anatoliyem „TT“ Savenkem a knockout visel ve vzduchu od prvních vteřin.

KO také opravdu posléze přišlo, ale stalo se tak ve velice zvláštní situaci. Malish byl totiž v tu chvíli téměř metr od svého protivníka. Přesto zničehonic několikrát zaboxoval do prázdného prostoru před sebou, zacouval a zřítil se k zemi. K jeho kolapsu došlo velice pravděpodobně kvůli tomu, že byl zasažen na bradu v předchozí potyčce, ale i tak působil tento pád hrůzostrašně.

Naštěstí je ale Malish nakonec v pořádku, a dokonce je připravený ihned trénovat, což sdělil ve včerejším prohlášení pro web organizace (použitý anglický překlad ze serveru MMA Fighting). „Ahoj všichni. Jmenuji se Tolik. Před několika dny byl na kanálu Mahatch zveřejněn můj zápas s Anatoliyem Savenkem, ve kterém jsem v prvním kole naprosto ztratil vědomí.“

„Chci tady poděkovat všem, kteří projevili starost o mé zdraví. Prošel jsem důkladnou lékařskou prohlídkou a jsem zdravotně naprosto v pořádku. V zápase převládly emoce. V tuto chvíli budu pokračovat v tvrdém tréninku a jsem zcela připraven na odvetu, protože tahle lekce boxu ještě neskončila.“

Malish si tak rozhodně zaslouží náš obdiv, protože jít po takovém knockoutu okamžitě do tělocvičny vyžaduje opravdu hodně tvrdý kořínek. Zda se dočká i své vytoužené odvety však zatím není známo.

Zdroje:  MMA Fighting

Nejnovější články