Nejsem zrůda, najali ji novináři, hájí se slavný boxer, který byl obviněn z napadení přítelkyně

Nejsem zrůda, najali ji novináři, hájí se slavný boxer, který byl obviněn z napadení přítelkyně Gervonta Davis před zápasem s Rolandem Romerem | zdroj: Profimedia

Americký boxer Gervonta Davis popírá, že by napadl svou bývalou partnerku. To ona se mu prý mstí a navíc ji prý za "křivé" obvinění zaplatili novináři. Zpochybnil i záznam z tísňové linky.

Zdá se, že několikanásobný šampion a jedna z největších současných hvězd boxu Gervonta Davis (27-0, 25 KO) má zaděláno na pořádné problémy. Podle deníku Washington Post, který zveřejnil policejní zprávu, strávil tento americký bojovník noc ve vazbě a byl následně obviněn z domácího násilí a ublížení na zdraví.

Osmadvacetiletý boxer s přezdívkou „Tank“ měl v úterý napadnout „uzavřenou dlaní“ bývalou přítelkyni a matku jedné ze svých dcer a způsobit jí menší poranění v obličeji. V ten samý den byl ve městě Parkland ve státě Florida zatčen a propuštěn byl až následujícího rána na kauci ve výši jednoho tisíce dolarů.

Americký server TMZ Sports později zveřejnil nahrávku z tísňové linky, na kterou volala velice rozrušená žena a prosila o pomoc. Do telefonu tvrdí, že jí Davis napadl a chystá se jí zabít. Dále uvádí, že sedí spolu s malým dítětem ve svém automobilu, ve kterém chtěla odjet do svého bydliště, v čemž ji bylo údajně násilím zabráněno.

Davis, jehož by měl příští rok čekat mega-zápas s rovněž neporaženým Ryanem Garciou (23-0, 19 KO), se proti těmto obviněním ohradil na svém instagramovém profilu, kde se poměrně ostře pustil do novinářů, které nařkl z vyvolání této kauzy.

„Nikdy bych na ní nevztáhl ruku. Nejsem zrůda,“ napsal Davis. „Vrhli se na matku mého dítěte a nabídli ji padesát tisíc dolarů za to, že podá tato obvinění. Tihle lidi už vypustili hodně věcí a teď, když to píšu, mi nad hlavou lítá zas*anej vrtulník, protože se na tuhle záležitost dívají jako na peníze a snaží se z toho vytřískat co nejvíc. Navíc zveřejní úryvek z policejního hovoru, ve kterém matka mého dítěte plakala pouze kvůli tomu, že jsem ji nechtěl dát svoje auto.“

Tento příspěvek rozpoutal krátkou hádku, protože jeho ex-přítelkyně posléze zareagovala ve svých příbězích na Instagramu krátkým vzkazem: „Karma nikdy nezapomíná adresu.“ To si Davis nenechal líbit a na svůj profil nasdílel fotku tří kartáčků pokrytých hnědou hmotou a doplnil to slovy: „Tahle holka mi dala ho*no z plínek mé dcery na kartáčky. Přesně ta, co jsem podle vás všech udeřil. A ne, tohle jsem nemohl udělat já, protože jsem byl ku*va zavřenej. Nechtěl jsem se k tomuhle snížit, ale chci očistit své jméno.“

Od té doby už k žádné konfrontaci obou aktérů (dost možná na radu právníků) nedošlo. V závěru je však nutné podotknout, že Davis není obviněn poprvé. V roce 2020 chytil pod krkem na jedné z charitativních akcí další z bývalých partnerek (což nakonec vyřešil dohodou a omluvou) a v příštím roce ho čeká soud za to, že ve svém Lamborghini projel na červenou, vrazil do dalšího automobilu, zranil čtyři lidi a následně z místa nehody ujel. Nynější incident by tak mohl být dalším hřebíčkem do rakve jeho skvěle rozjeté kariéry.

Zdroje:  Washington Post , TMZ

Nejnovější články