Otravný fanda si tak dlouho koledoval, až legendárnímu Tysonovi ruply nervy a dal mu pár "výchovných"

Otravný fanda si tak dlouho koledoval, až legendárnímu Tysonovi ruply nervy a dal mu pár "výchovných" zdroj: Getty Images

Legendární boxer se na stáří viditelně zklidnil a už není takový bouřlivák jako kdysi. Pořád se ale nevyplatí hladit jej proti srsti, o čemž se přesvědčil jeden otravný fanoušek.

Nedráždit hada bosou nohou, nekrmit gremliny po půlnoci a neotravovat Mika Tysona. To jsou základní životní poučky, které zná snad každý, ale občas se najde někdo, kdo je potřebuje osvěžit.

Jedno takové osvěžení se dostalo cestujícímu, který letěl stejným letadlem jako legendární boxer. Tento fanoušek, který už měl v sobě tou dobou očividně několik drinků, si sedl za Tysona a evidentně se s ním chtěl neustále bavit.

Z videa není jasné, co přesně otravný fanda říkal, ale bylo vidět, že „Železný Mike“ o konverzaci úplně nestojí. Tyson byl zpočátku v klidu a nevypadalo to, že by situace měla eskalovat. Po chvíli měl ale Tyson fanouška varovat, ať jej nechá na pokoji, jenomže neústupný mladík pravděpodobně neznal hranice, za které se u jednoho z nejlepších boxerů všech dob nevyplatí chodit.

Tysonově žádosti fanoušek ani po zopakování nevyhověl a tak se Mike rozhodl dát mu životní lekci, na kterou jen tak nezapomene. Na videu jde vidět, jak se do nešťastníka pustil pěstmi, načež se bývalého boxerského šampiona snažil uklidnit další spolucestující. To se nakonec povedlo a zmlácený fanoušek naštěstí vyvázl jen s několika šrámy na obličeji.

Trochu více světla, než je ze sestříhaného videa patrné, vnesl do celé události Tysonův mluvčí: "Bohužel, pan Tyson měl incident v letadle s agresivním cestujícím, který ho začal obtěžovat a hodil po něm láhev, když seděl na svém místě."

Po přistání se zmlácený cestující podrobil lékařskému ošetření a vypovídal na policii. Mike Tyson však nebyl prozatím obviněn ani zadržen.

Tento incident samozřejmě nenechal chladným ani bojovníky MMA, kteří většinou Tysonovo chování kvitovali:

„Svět potřebuje více Miků Tysonů,“ napsal na Twitter těžkotonážník Ben Rothwell.

„Opilý, otravný a hrubý. Prosím, nebuďte jako tenhle chlápek. Pohybuju se kolem Mika a teď je z něj extrémně klidný chlap. Ten týpek ho musel pořádně vyprovokovat,“ popsal Kelvin Gastelum.

„Problém je, že v současné době si lidi myslí, že jim projde všechno bez toho, aniž by dostali do obličeje,“ napsal svůj názor Thiago Moises.

„Tenhle #%^* zmetek neustále verbálně napadal Mika Tysona v letadle a dostal výprask. Tak by to mělo být. Do háje s tím týpkem. Má být šťastný, že dostal jen pár ran,“ zastal se Tysona Nik Lentz.

Mikovy splašená kladiva neunikly ani šéfovi UFC Dana Whiteovi, který na videu připomněl svoji zkušenost ze společného letu a ukázal, jak se má člověk v takovém případě vedle Tysona chovat:

„Hej blbečci, pro příště, takhle zůstanete na živu, když v letadle narazíte na Mika Tysona,“ napsal k videu (s pravděpodobně nahranou scénkou) šéf UFC.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Dana White (@danawhite)

Zdroje:  mmafighting.com

Nejnovější články