Procházku vyzval k souboji dvojnásobný šampion Bellatoru Bader

Procházku vyzval k souboji dvojnásobný šampion Bellatoru Bader Jiří Procházka | zdroj: Profimedia

O Jiřího Procházku je ve světě zájem, naposledy obdržel výzvu od jedné z největších hvězd americké organizace Bellator, Ryana Badera. 

Podmanil si japonskou organizaci Rizin FF ziskem titulového pásu v polotěžké váze a jeho následnou obhajobou. Drží neporazitelnost  deset zápasů a z toho devět svých soupeřů ukončil už v prvním kole pomocí KO.  O kom je řeč? Určitě jste poznali, že se jedná o momentálně nejlepšího českého bojovníka Jiřího Procházku.

Ten si svými výkony získává po celém světě plno nových fanoušků a samozřejmě budí i zájem ostatních organizací a bojovníků. V zemi vycházejícího slunce mu navíc skončila smlouva, takže by mohl mít otevřené dveře do ještě větších soutěží. Touhu po společném duelu projevil navíc také bývalý bojovník UFC a dvojnásobný šampion Bellatoru, který je také jeho momentální organizací, Ryan Bader.

Ten už se snažil s „Českým samurajem“ dohodnout v poslední čtvrtině loňského roku, ale nakonec z namlouvání kvůli vícero důvodům sešlo. Teď Bader na svých sociálních sítích společně s blahopřáním k Procházkově poslední výhře zveřejnil novou výzvu. „Gratulace. V Rizinu se nám nepodařilo nic dohodnout, tak co to zkusit v kleci Bellatoru? O titul v polotěžké váze.“

Procházka záhy ostatní pobavil odpovědí: „Nejdřív musím dodělat zkoušky ve škole, pak bude teprve čas na zábavu.“  Oficiálně nic domluveného není, ale faktem zůstává, že už se Procházka nechal několikrát slyšet, že by si přál nějakého věhlasnějšího soupeře. Tím by Bader určitě mohl byt a přesun na americkou scénu by českému bojovníkovi rozhodně neuškodil. Jak vše nakonec dopadne se dozvíme nejspíše v nejbližších týdnech či měsících.

Zdroje:  Twitter Ryan Bader , tisková zpráva

Nejnovější články