Ryan Bader se s Rizinem nedomluvil, v únoru ho tak čeká obhajoba titulu v Bellatoru

Ryan Bader se s Rizinem nedomluvil, v únoru ho tak čeká obhajoba titulu v Bellatoru zdroj: Profimedia

Bader se snažil vyjednávat s největší japonskou organizací několik měsíců, ale nakonec se nedohodli na podmínkách. 

S blížícím se koncem roku touží plno MMA bojovníku po světě po změně, a je tom co do přestupů v růžných organizacích, jedno z nejrušnějších období. Jinou „štaci“ chtěl vyzkoušet také veterán UFC a nynější šampion těžké váhy Bellatoru Ryan Bader.

Ten toužil zkusit své štěstí v japonské organizaci Rizin, která s Bellatorem často úzce spolupracuje. Bader dokonce pokoukával po polotěžké divizi, ve které v zemi vycházejícího slunce dominuje náš Jiří Procházka. Jednání ale nakonec zkrachovala, což dnes šestatřicetiletý americký fighter přiznal na svém twitterovém profilu.

"Hodně jsme se snažili, ale vypadá to, že boj o pás organizace Rizin nedopadne. Prostě jsme se nedokázali dohodnout na podmínkách, které by dávaly smysl. Teď se tedy zase můžu těšit na další zápas v Bellatoru, který proběhne někdy v únoru,“ napsal Bader.

Kdo bude jeho soupeřem není jasné, ale mezi žhavé kandidáty patří Vadim Nemkov a Phil Davis. Badera tak stále čekají „příjemné“ starosti, protože jak jsme avizovali výše, v Bellatoru stále drží šampionský pás. Ve své MMA kariéře navíc eviduje pouhých pět proher, ke kterým si může přidat osmadvacátou výhru a to není vůbec špatná statistika. 

Zdroje:  tisková zpráva

Nejnovější články