Ta nejlepší KO roku 2020! Podívejte se na sestřih těch nejlepších ukončení z UFC a Bellatoru

Ta nejlepší KO roku 2020! Podívejte se na sestřih těch nejlepších ukončení z UFC a Bellatoru Ronaldo Souza - Kevin Holland | zdroj: Profimedia

UFC a Bellator nám nabídli přehled těch nejlepších letošních knockautů a z některých se opravdu tají dech.

Blíží se nám konec roku a přichází tak čas na zhodnocení těch nejlepších momentů ve světovém MMA. K těm se vrátily dvě největší americké organizace, UFC a Bellator, které udělaly sestřih těch nejpovedenějších KO.

Na videu z UFC tak můžeme vidět například neuvěřitelný a málo vídaný pravý hák ze země, jenž v prosinci použil Kevin Holland proti Ronaldu „Jacaré“ Souzovi. Zavzpomínat můžete také na nadpozemský kop z otočky, kterým v říjnu ve druhém kole poslal Joaquin Buckley k zemi Impu Kasanganaye.

V neposlední řadě mezi kandidáty na nejlepší KO v tomto roce patří také Kalinn „Khaos“ Williams. Ten letos dokázal vypnout dva soupeře během prvních třiceti sekund a obzvláště jeho direkt přímo na bradu  proti Abdulu Razaku Alhassanovi stál opravdu za to. Na videu můžete shlédnout také skvělou obranu Codyho Garbrandta kterou přetavil v ukázkový, a především pekelně rychlý vypínák.

 Trochu nám tam ale chybí KO Jiřího Procházky, který svoji pravačkou uspal Volkana Oezdemira a tak se na něj podíváme zvlášť a ve zpomalených záběrech:

Bellator své knockauty pojal ze širšího spektra a připravil nám tak téměř dvaadvaceti minutový záznam. Za zmínku jistojistě stojí bývalá šampionka UFC Cris Cyborg, která ovládla trůn i v této organizaci, poté co z šampionského pásu po frenetickém útoku vysvlékla Julii Budd.

Vidět můžete také držitele titulu pérové váhy, Patricia „Pitbulla“ Freireho, který svými tvrdými pěstmi sestřelil Pedra Carvalha, čímž postoupil do semifinále Grand Prix. Rozhodně nevynechejte ani vysoké naskočené koleno Yvese Landy, jímž poslal do říše snů Terryho Braziera.

Tento rok byl na skvělé MMA momenty opět štědrý a nezabránila tomu ani zhoršená situace ve světě. O těch nejlepších bychom mohli diskutovat neskutečně dlouze, protože toho bylo opravdu hodně. I tak budeme rádi, když se s námi v diskuzi pod článkem podělíte o vaše nejhezčí vzpomínky z letošní sezóny MMA.

Zdroje:  YouTube UFC , YouTube Bellator MMA

Nejnovější články