Thajský bojovník Pongsiri vydržel strašlivé bití v postoji, Adiwang ho musel upáčit na zemi

Thajský bojovník Pongsiri vydržel strašlivé bití v postoji, Adiwang ho musel upáčit na zemi Adiwangův naskočený higkick rozpoutal následnou bouři | zdroj: Profimedia

Adiwang z filipínského týmu Lakay dostál své přezdívce "Thunder Kid" a zastínil své týmové kolegy bleskovým vítězstvím.

Na galavečeru ONE: Fire and Fury v hlavním městě Filipín měl největší zastoupení domácí tým Lakay. Ten má v organizaci celkem 10 bojovníků (včetně 2 bojovnic) a o jeho kvalitách svědčí i to, že má ve svých řadách 4 současné či bývalé šampiony.

Všechny své kolegy však zastínil Lito Adiwang. Už v předzápasových rozhovorech dával najevo, že by svého soupeře - nebezpečného Pongsiri Mitsatita z Thajska rád otestoval v postoji, přestože bylo jasné, že právě to bude nejsilnější stránka thajského bojovníka. A nebyla to jen planá sebevědomá slova.

Adiwang, přezdívaný "Thunder kid", v zápase dostál své přezdívce. Pár vteřin si soupeře načítal a pak vyslal bleskový naskočený kop. Jakmile viděl, že Pongsiriho zaskočil, rozpoutal doslova bouři úderů. Ta skončila na zemi, kde Filipínec zasypával svého soupeře ranami. Ten však ukázal neskutečnou odolnost a dokázal uniknout zpátky na nohy. Boj tam však nevydržel dlouho, protože Adiwang si na zemi věřil ještě víc než v postoji. Po pár vteřinách musel thajský bojovník odklepat netradičně nasazenou kimuru (páku na ruku).

Agresivní styl mladému Filipínci zatím vychází, protože prodloužil svou šňůru vítězství na 7, přičemž šestkrát dokázal soupeře ukončit hned v prvním kole. Po zápase sice prozradil, že by rád v budoucnu získal titul, ale nechává na organizátorech, koho mu postaví do cesty.

 

Zdroje:  ONE Championship

Nejnovější články