"V roce 2022 se utkám s Natem Diazem," prohlašuje sebevědomý youtuber, rád by boxoval také s McGregorem

"V roce 2022 se utkám s Natem Diazem," prohlašuje sebevědomý youtuber, rád by boxoval také s McGregorem Jake Paul - Nate Robinson | zdroj: Profimedia

Ben Askren, Nate Diaz a nakonec i Conor McGregor. Světoznámý youtuber Jake Paul si klade opravdu velké cíle a plánuje v boxerském ringu udolat hvězdy světového MMA.

Kontroverzní youtuber Jake Paul to s boxerskou kariérou myslí opravdu vážně. Poté, co si vylepšil profesionální bilanci na 2-0, se střetne s bývalým šampionem MMA organizací Bellator a ONE Championschip Benem Askrenem. Sebevědomí mu rozhodně nechybí a rázně prohlašuje, že až porazí Askrena, přijde na řadu Nate Diaz a později i největší hvězda světového MMA –⁠ Conor McGregor

Duel Askren vs. Paul se uskuteční 17. dubna na turnaji organizace Triller Fight Club. Souboj bude hlavním zápasem večera a proběhne na 8 kol v deseti uncových rukavicích. Tuto informaci před časem potvrdil spoluzakladatel organizace Ryan Kavanaugh. Celý turnaj budou provázet souboje celebrit ze světa internetu i MMA. Pro Paula jde o skvělou příležitost, jak prokázat své kvality a získat vytoužený souboj s Conorem McGregorem

Youtuber Paul si rozhodně nebere servítky a sebevědomí mu nechybí. Askren sice nepatří mezi nejlepší boxery, ale bojovým sportům se věnuje celý svůj život. Paul sice trénuje dva roky, ale o svém vítězství vůbec nepochybuje. A nepochybují o něm ani sázkové kanceláře, podle kterých je paradoxně favoritem tento velkohubý youtuber.

“Uvidíme co se stane po tomto souboji. Floyd Mayweather mi nedávno volal. Nate Diaz prohlásil, že se mnou bude bojovat. Pak je tu Conor McGregor. Je to opravdu vzrušující. Je to jen začátek mé slavné boxerské kariéry. Ben Askren je první na seznamu,” prohlásil Paul v nedávném rozhovoru. 

“Všichni to uvidí a budou překvapeni. Po tomto zápase to budu mít opravdu těžké, protože lidé uvidí můj výkon a řeknou si: opravdu chceme prohrát s hercem od Disney a boxerským začátečníkem?” 

Čtyřiadvacetiletý youtuber kdysi zazářil na televizním kanále Disney Channel a poté se stal světovou internetovou hvězdou. Vydělal miliony dolarů a jako celoživotní fanoušek bojových sportů odstartoval boxerskou dráhu. Svůj vliv i dosah využívá na plné obrátky a do zápasů volá největší hvězdy světa MMA. 

“Myslím, že Nate Diaz přijde na řadu jako první. Conor McGregor je dě*ka Dany Whita, takže k zápasu potřebuje souhlas. Nate Diaz má už jen dva zápasy ve svém kontraktu. Takže pokud si to nerozmyslí, Nate Diaz vs. Jake Paul se uskuteční v roce 2022. Nyní už začala probíhat určitá jednání,” řekl Paul, který si věří na jednoho z nejlepších boxerů napříč UFC.  

Nejvyšší metou pro Paula je samozřejmě Conor McGregor. Největší hvězda MMA, která přitahuje k obrazovkám miliony diváků po celém světě. Paul je obrovsky sledovaný především mladší generací v USA a na místní youtube scéně je jedním z největších hráčů. Jejich potenciální souboj, se tak může stát jednou z nejsledovanějších sportovních událostí posledních let. 

“Až porazím a totálně ztrapním Diaze, McGregor ode mě uslyší: 'Poslouchej, ty zakrslej Ire. Porazil jsem toho, kdo porazil Tebe, takže spolu musíme bojovat.' Je to vzrušující, jdu krok po kroku, zápas od zápasu. Mám před sebou velký milník své kariéry, která odstartuje 17. dubna. Za deset let si budou lidi říkat: 'Sakra, ten kluk byl génius a předpověděl úplně všechno,'” zakončil youtuber s více než dvaceti miliony sledujících. 

Silná slova zkrátka k youtuberům patří a Paul není výjimkou. Ačkoliv box poctivě trénuje spousty měsíců, Ben Askren zápasí celý život, i když je je pravda, že jeho specialitou je wrestling. Pokud by však Paul dokázal nějakým zázrakem Askrena porazit, Nate Diaz a Conor McGregor jsou na trošku jiné úrovni a lze si jen těžko představit, že by namyšlený youtuber dostal v zápase vůbec nějakou šanci a neskončil vypnutý během pár minut. 

S přípravou na dubnový zápas pomáhá Paulovi i Jorge Masvidal, který Askrena ukončil naskočeným kolenem za pouhých pět vteřin.

Zdroje:  mmafighting.com

Nejnovější články