Askrena rychlé KO nezlomilo a chystá se na duel s Maiou

Askrena rychlé KO nezlomilo a chystá se na duel s Maiou zdroj: Profimedia

Po rychlém vypnutí se v případě Askrena mluvilo o konci kariéry, ten ale zdaleka nepřichází.

Určitě máte stále v živé paměti KO, které schytal Ben Askren od Jorgeho Masvidala. Stalo se tak po pouhých pěti vteřinách a pro UFC to byl nový rekord, nejrychlejší knockout v historii. Askren byl ze začátku hodně otřesený, ale postupně se mu vrací jeho ego a rozhodně svojí karierů nevzdává. Naopak, v rozhovoru s webem MMA Fighting se lehce vysmál Rondě Rousey, které dvě nepříjemná vypnutí zlomily a velice jí zkrátily kariéru.

"Myslím, že je to nejhorší věc, jakou můžete udělat," řekl Askren."Pokud chcete vědět, kdo to zvládl nejhůř, tak to byla Ronda. Já o svém životě budu vždycky mluvit, protože když se uzavřete do sebe a začněte se schovávat, tak bude každý řešit, co s vámi je a co s vámi bude. Víte, takové věci se stávají, a jsou součástí každého sportu, a dokonce i života. Občas se vám nějaká  přihodí. Nejlepší je, když se tomu postavíte a řeknete si: 'No, tak se stalo. Co pro mě máte dál?'"

Askren se opravdu zvedl rychle a spíše vyčkával na konec povinné pauzy, ve které si stejně stačil domluvit dalšího soupeře. Ta už mu teď navíc skončila, takže mu nic nebrání, aby se 26. října postavil v singapurském UFC Demianu Maiovi."Měl jsem pocity, jako kdyby mě (Masvidal - pozn. red.) zasáhl spíše do krku. Netrpěl jsem žádnými bolestmi hlavy."

"Původně jsem měl čekat 45 dnů, kdy nesmíte mít žádný těžší fyzický kontakt ani si nic domlouvat. UFC mě ale nakonec sama překvapila,  protože se mě už po týdnu ptali, jestli nechci main fight v Singapuru. Původně jsem si chtěl vzít dovolenou, ale nabídli mi boj. Takže jsem si akorát promluvil s několika kamarády, kteří mi vyloučili, že bych měl trauma hlavy. Vše je tak v pořádku, takže jdu do toho."

Zdroje:  MMA Fighting

Nejnovější články