DC vyzývá Miocice k dokončení trilogie. "Buď čestný a dej mi moji odvetu," říká

DC vyzývá Miocice k dokončení trilogie. "Buď čestný a dej mi moji odvetu," říká zdroj: Profimedia

Daniel Cormier by rád dostal další titulový zápas, tým Stipeho Miocice je ale nerozhodný.

Mezi fanoušky UFC je častým předmětem diskuzí dokončení titulové trilogie v těžké váze. Skóre šampionských duelů mezi Danielem Cormierem a Stipe Miocicem je momentálně po dvou duelech 1:1 a i sám prezident organizace Dana White naznačil, že by si tito dva borci rozhodně zasloužili třetí zápas. Doplnil, že se s ním takříkajíc počítá.

Na konkrétní datum čeká i Cormier, kterému bylo řečeno, že vše záleží pouze na tom, kdy jeho rival doléčí zranění oka, které utrpěl v jejich posledním střetnutí. O to víc ho překvapilo, když Miocicův manažer Jim Walter prohlásil, že dostal Stipe povolení k návratu, ale hledají soupeře, kterého ještě nezbil.

Cormier na toto vyjádření reagoval během víkendového turnaje UFC Fight Night 166. Upozornil především na to, že Miocice v prvním fightu porazil a také mu daroval šanci na odvetu. „Myslím, že se Stipem budu bojovat,“ řekl DC. „Vím, že jeho tým říká, že chtějí někoho nového, ale sakra. Taky jsem chtěl někoho nového, když jsem Stipeho porazil a stejně jsem mu ten rematch dal.“

Je evidentní, že Cormiera jednání Miocice a jeho týmu opravdu popudilo a snažil se apelovat také na jeho čest. „Je správné konat dobro. A ty jsi čestný muž Stipe, že ano? Pracuješ také jako hasič a zachraňuješ životy. Takže vlastně dobré skutky děláš pořád, je to tak? Tak v nich pokračuj, buď čestný, a dej mi moji odvetu.“

Zatím se neobjevily žádné reakce protistrany, ale probíhají dohady, že by se Miocicův tým mohl obávat, že by Cormierovy silné údery mohly jejich svěřenci znovu obnovit zranění sítnice a tím způsobit vážné a trvalé následky. Tato verze však opravdu není oficiální a nikdo z lidí pohybujících se okolo Miocice nic takového neřekl.  

Zdroje:  tisková zpráva

Nejnovější články