Francouzský kat Francis Ngannou by rád v těžké váze vyzval Volkova

Francouzský kat Francis Ngannou by rád v těžké váze vyzval Volkova zdroj: Profimedia

Ngannou o Volkova stojí dokonce tolik, že mu ani nezáleží na termínu a místě konání. 

V UFC se jako obvykle v listopadu a v prosinci spřádají plány na další rok a fanoušci jenom s napětím sledují, koho v prvních měsících dalšího letopočtu uvidí. Nejčerstvější dvojicí, která by se proti sobě mohla postavit, jsou zástupci těžké váhy Francis Ngannou a Alexander Volkov. Na Twitteru mezi nimi totiž proběhla krátká výměna, která naznačila, že by se opravdu rádi potkali.

Vše vyvolal Ngannou, který na ruského bojovníka vyrukoval přímo s konkrétním datem a to se dnem, kdy se koná turnaj UFC 246 McGregor vs. Cerrone. „Jaké máš plány na 18. ledna?,“ napsal. „Dovol, abych ti nabídl výlet zdarma do nejzábavnějšího města na světě.“

 
Volkov na sebe s odpovědí nenechal dlouho čekat, nabídl však ale březnovou show v hlavním městě Francie. „A co v březnu v Paříži? Nebo se tolik bojíš, že by si dostal před domácím publikem?“ popíchl fightera ze země galského kohouta.

 
Ten kategoricky jakýkoliv strach odmítl a vyzval Volkova k podepsání kontraktu. „V březnu v Paříži nebo zítra v telefonní budce, budu s tebou bojovat kdekoliv. Hlavně už podepiš tu zatracenou smlouvu. Okamžitě volej Dana Whiteovi.“

 
Ngannou momentálně zvítězil třikrát v řadě, pokaždé svého soupeře umlátil už v prvním kole a pomalu začíná pomrkávat po dalším titulovém zápase. V tom prvním téměř před dvěma lety podlehl na body Stipemu Miocicovi. Volkov za své tři roky působení v UFC stihl odbojovat šest zápasů a prohrál zatím jediný, Derrick Lewis ho vypnul ve třetím kole. Ruský rodák si ale před necelým měsícem spravil chuť na turnaji v domácí Moskvě, kde na body jasně zdolal Grega Hardyho.

Zdroje:  Twitter Francis Ngannou , Twitter Alexander Volkov , tisková zpráva

Nejnovější články