Jeden levý hák a bylo vymalováno. Burns sestřelil Maiu v půlce prvního kola

Jeden levý hák a bylo vymalováno. Burns sestřelil Maiu v půlce prvního kola Gilbert Burns | zdroj: Profimedia

Gilbert Burns potřeboval na své TKO, které uštědřil Demianu Maiovi, pouhé dvě minuty a třicet sekund. 

Welterová váha. Brazilec Demian Maia působí v UFC už od roku 2009 a rozhodně patří k aktivním legendám. I přesto, že mu jediný pokus o šampionský pás nevyšel, tak dokázal zdolat mnoho slavných kolegů. Naposledy uškrtil na podzim Bena Askrena.

Druhý brazilský rodák Gilbert Burns má už také rozhodně své odbojováno. Rok a půl už navíc neochutnal prohru a svojí sérii čtyř vítězství chtěl dnes večer rozhodně prodloužit o další zářez. Ten by ho navíc posunul do top 10 "welterovky."

Maia hned od začátku zabral střed klece a svého souputníka několikrát vytlačil až k pletivu. Z rychle získaného tlaku také po minutě profitoval úspěšným takedownem. Burns se však nechtěl nechat zahanbit, několikrát se pokusil zvednout a kladl veliký odpor. 

Když se mu po dvou a půl minutách podařilo konečně dostat na nohy, tak se jal také ukázat něco ze svého ofenzivního umění. A hned první tvrdý levý hák se osvědčil neskutečně. Maiu doslova posadil na zadek, z čehož byl chvíli překvapený i Burns, který na zlomek vteřiny přestal bojovat. Když si však uvědomil, co se děje, tak na svého soupeře skočil a zasypal ho údery, což už ukončil rozhodčí. Pro Maiu to tak znamenalo teprve druhou prohru před limitem v celé jeho kariéře. 

Vítěz: Gilbert Burns - TKO - 1. kolo - 2:34


Zdroje:  tisková zpráva

Nejnovější články