Moicano svého soupeře uškrtil po 44 sekundách, pak ho okřikl, že se vzdal moc brzy

Moicano svého soupeře uškrtil po 44 sekundách, pak ho okřikl, že se vzdal moc brzy Renato Moicano | zdroj: Profimedia

Renato Moicano předvedl ukázkovou submisi a s Hadžovičem se ještě stihl pohádat. 

Lehká váha. Renato Moicano z Brazílie patří k bojovníkům s velice atraktivním stylem díky němuž začal poměrně rychle dostávat velice zvučná jména. Na Jose Alda a "Korejskou zombie" Junga ale nestačil a dnes se snažil zvrátit nelichotivou statistiku dvou proher v řadě.

Damir Hadžovič se narodil v Bosně a Hercegovině, ale momentálně reprezentuje také Dánsko, kde také bydlí. V UFC zatím spíše střídá výhry s porážkami a na pořádnou úspěšnou sérii stále čeká. V posledním zápase stejně jako jeho dnešní soupeř prohrál.

Prvotní oťukávání rychle uťal Moicano, který byl podle všeho hodně nahecovaný a svého soupeře dostal úspěšně na zem a snažil se dostat do top mountu. Hadžovič se sice vykroutil, ale Moicano ho pohotově obešel a začal mu viset na zádech. 

Brazilec se okamžitě pokusil o arm triangle, který se mu povedl po chvíli také povedl a svého oponenta donutil odklepat už po čtyřiačtyřiceti vteřinách. Sám Moicano byl z rychlé výhry tak překvapený, že na Bosňana okamžitě znobu vlétl se stížností, že chtěl bojovat déle. "Tak jsi mě neměl ukončovat," odvětil Hadžovič, čímž nasadil korunu vtipné pozápasové roztržce. Nakonec si oba borci podali smířlivě ruce.

Vítěz: Renato Moicano - submise (rear-naked choke) 1. kolo - 0:44

Zdroje:  tisková zpráva

Nejnovější články