Junior Dos Santos vinou zranění odstupuje z duelu proti Volkovovi

Junior Dos Santos vinou zranění odstupuje z duelu proti Volkovovi zdroj: Profimedia

Překvapivou náhradou by měl být kontroverzní bojovník Greg Hardy.

Turnaj UFC, který se má uskutečnit 9. listopadu v Moskvě, zaznamenal velikou ztrátu. Junior Dos Santos, který se měl zúčastnit hlavního zápasu těžkých vah proti domácímu Alexanderu Volkovovi, byl nucen ze zdravotních důvodů odstoupit.

Podle zpráv webu MMA Fighthing byl bývalý šampion UFC hospitalizován kvůli bakteriální infekci v noze, kterou lečí více jak týden a už teď prošel dvěma různými proplachy infikovaného místa. To ale nejspíše nepřineslo kýžený účinek, protože odstoupení z duelu je pro Brazilce definitivní a vše už potvrdila i samotná organizace.

Samozřejmě se okamžitě začala shánět náhrada. Podle prvotních zdrojů, pocházejících od ruské televizní společnosti RT Sports, měl být novým oponentem Francis Ngannou. To se ale během noci změnilo, protože podle posledních informací vše směřuje k tomu, že proti Volkovovi nastoupí nechvalně známý Greg Hardy.

Ten se naposledy ukázal na víkendovém bostonském turnaji, kde přišel o vítězství poté, co se před třetím kolem několikrát nadechl z nedovoleného inhalátoru proti astma (náš článek). Duel s ruským zápasníkem by se měl přesunout na co-main a jako hlavní zápas karty bude s největší pravděpodobností souboj v pérové váze mezi Zabitem Magomedsharipovem a Calvinem Kattarem.

Zdroje:  MMA Fighting , tisková zpráva

Nejnovější články