Khabib rýpe do Conora, je to jediný bojovník, který odplácal ve třech váhových divizích

Khabib rýpe do Conora, je to jediný bojovník, který odplácal ve třech váhových divizích Khabib Nurmagomedov | zdroj: Profimedia

Nurmagomedov sice tvrdí, že si McGregor odvetu s ním nezaslouží, avšak na sociálních sítích se do svého rivala rád naváží.

Dana White neskrýval po uplynulém UFC 246 nadšení z veleúspěšného návratu své největší hvězdy. To s ním sdílela i většina fanoušků a sociální sítě se plnily nápisy: "The king is back!". Khabib se sice k výkonu svého rivala přímo nevyjadřoval, avšak příspěvkem na Instagramu připomněl, že to on je králem a nikdy nebyl pryč.

Poté, co šéf UFC na tiskové konferenci zdůraznil, že do prvního vzájemného souboje nešel McGregor 100% v pořádku a navíc netrénoval naplno, možná ale i sám Nurmagomedov cítí, že ho bude muset porazit ještě jednou, aby všem pochybovačům dokázal, že on je skutečně tím nejlepším bojovníkem lehké váhy všech dob.

Zatímco McGregor po výhře nad Cerronem pyšně zdůrazňoval, že je prvním bojovníkem, kterému se povedlo vyhrát T/KO ve třech váhových divizích, na Khabibova otce zápas moc velký dojem neudělal. Ani jeden z bojovníků totiž podle něj nepatří do top 10 welterové divize. Přesto ale podle svých slov nemá problém s tím, aby jeho syn po souboji s Fergusonem bojoval s irským bojovníkem znovu. Budou však požadovat honorář 100 milionů dolarů.

Khabib si dal se svou virtuální ranou na čas, ale zasáhl přesně. Ke koláži fotek svého rivala ani nemusel přidávat žádný komentář. Ano, Conor není pouze jediným bojovníkem UFC, který zvítězil KO ve třech váhových divizích, je také tím, kdo ve všech těchto vahách musel odplácat.

 Aktuálně to tedy vypadá, že odveta visí ve vzduchu a mohli bychom se jí ještě letos dočkat. Nurmagomedov ale bude nejprve mít dost starostí s nebezpečným Tonym Fergusonem, se kterým by se měl utkat v dubnu. Ani Conor letos neplánuje zahálet a chce se do oktagonu brzy vrátit. Uvidíme, kdo bude soupeřem, nejvíce se nabízí asi Justin Gaethje či Jorge Masvidal.

Zdroje:  metro.co.uk

Nejnovější články