"Korejská zombie" Jung dal Edgarovi brutální nálož a naprosto s ním zametl

"Korejská zombie" Jung dal Edgarovi brutální nálož a naprosto s ním zametl zdroj: Profimedia

Chan Sung Jung se s Frankiem Edgarem vůbec nemazal a po třech a půl minutách ho bez problémů ukončil.

Pérová váha a hlavní zápas večera. Domácí Chan Sung Jung, který je fanouškům známý především pod přezdívkou „The Korean Zombie“ je momentálně asi nejlepším a nejzkušenějším korejským bojovníkem v UFC. Zde už dokázal například uškrtit Dustina Poiriera, a i přes dvě prohry je uznávaný především za neskutečnou výdrž a agresivním styl. Naposledy porazil letos v červenci Renata Carneira, kterého dokázal utlouct po necelé minutě.

Američan Frankie Edgar je bývalý šampion lehké váhy a momentálně to vypadá, že v UFC spíše slouží v pozici náhradníka. I zde zastoupil za původně hlášeného Briana Ortegu, který se nedávno zranil. Edgar, začíná být ve svých osmatřiceti letech lehce za zenitem, ale letos v červenci proti Maxi Hollowayovi ukázal, že i přes prohru na body po pětikolové bitvě, má stále co nabídnout.

Edgar do duelu rozhodně vstoupil aktivněji a hned zkusil tvrdý lowkick. Jung spíše vyčkával a snažil se vyčíst, co si na něj jeho soupeř připravil. A po minutě vystřelil jako kobra a věnoval Edgarovi hodně tvrdou kombinaci, kterou ho okamžitě poslal na zem. Americký bojovník vůbec nevěděl, která bije a ležel v rohu klece jako brouk na krovkách. Přesto rozhodčí Marc Goddard zápas neukončil.

Jung se tak Edgarovi dostal na záda a posílal mu stále na hlavu jednu bombu za druhou. Po minutě a půl Korejec zvolnil a Edgar se tak dokázal postavit na nohy. Byl ale totálně zmatený a okamžitě dostal do zakrvácené hlavy další dva údery a zvedák a znovu se zřítil k zemi. To už rozhodčí pokračovat nenechal a zápas po třech minutách a osmnácti vteřinách ukončil ve prospěch „korejské zombie.“

Zdroje:  tisková zpráva

Nejnovější články