Kovboj Cerrone se na rozhodčího nezlobí a pořád jde po titulu

Kovboj Cerrone se na rozhodčího nezlobí a pořád jde po titulu Donald Cerrone | zdroj: Profimedia

Cerrone sice skončil už v prvním kole na zemi, ale rukavice na hřebík rozhodně nepověsí.

Na pozápasovou tiskovou konferenci dorazil Donald "Cowboy" Cerrone se svým synkem. Po prohře s Justinem Gaethjem (náš článek), kde pro některé rozhodčí zápas ukončil předčasně, se netvářil nějak zničeně nebo smutně. "Nechci se na nic vymlouvat. Rozhodčí prostě jasně usoudil, že nemůžu pokračovat," řekl Cerrone. "Tak to chodí. Někdy dostanete rozhodčího, který vás nechá domlátit do bezvědomí, někdy takového, který ne. Já dostal toho druhého. Možná je to lepší pro mojí životnost a také pro mého chlapce. Možná díky tomu nebudu retardovanej, takže je to dobrý."

Je vidět, že Cowboy nepřišel o svůj suchý černý humor a rozhodně nehodlá ani končit s kariérou. Stále věří, že počet svých výher ještě rozšíří. "Číslo, které chci, je padesát, takže mám pro svůj tým a trenéry novinku, bude to teď víc nahoru a dolů. Když vyhráváte, každý chce vědět, co děláte tak speciálního, že se vám daří. No a když prohráváte, posloucháte zase, co s vámi je. Nic se mnou není, kámo. Trénuju tvrdě. Tak, že padám na hubu. Prostě to nevyšlo."

Justin Gaethje - Donald Cerrone Zdroj: Yahoo! Sports | zdroj: Profimedia

Cerrone je stále plný entuziasmu a motivace a už plánuje budoucnost. "Zítra nastoupím do letadla a první, komu zavolám, bude Dana White. Zeptám se ho, co bude dál a oni mi vysvětlí, že jsem byl knokautovaný a že mám teď povinnou zdravotní pauzu a já řeknu: 'Jo, to mám, ale co budeme dělat potom?' Nejradši bych bojoval už příští víkend, ale vůbec nevím, na jak dlouho mám teď stopku."

Na konci konference už si i dělal fórky z dotazu novinářů na případnou třetí prohru v řadě, ale zakončil to vážným tématem. Jeho cílem je stále šampionský pás, který nikdy nezískal. "Tři v řadě? Svatá prostoto. Nemůžete takhle mluvit před mým synem. Snad po příštím zápase nebudu mít zase tři porážky v řadě. Můj bankovní účet to bolí. Vzhledem k tomu, v jaké míře utrácím, tak už potřebuju vyhrát, abych si udržel určitou životní úroveň."

"Chci pořád získat pás. A vím, že to přijde. Teď jsem z toho trošičku vypadl, ale vrátím se. Budu tvrdě trénovat a dostanu ho. Je to poslední věc, kterou musím udělat k tomu, abych tu zanechal nějaký odkaz."

Zdroje:  tisková zpráva

Nejnovější články