"Nemůžu se dočkat, až mu rozmáznu mozek o zem," říká o svém víkendovém soupeři Stephens

"Nemůžu se dočkat, až mu rozmáznu mozek o zem," říká o svém víkendovém soupeři Stephens zdroj: Profimedia

Jeremy Stephens nastoupí do hlavního zápasu turnaje UFC: Mexico City a opět nešetří silnými slovy i na poměry MMA.

O víkendu se uskuteční další turnaj UFC, tentokrát menší a nečíslovaný. Jeho hostitelem bude mexické hlavní město Ciudad de México a proto zde také uvidíme plno bojovníků z domácí scény. Jedním z nich bude v hlavním duelu zástupce pérové váhy Yair Rodriguez.

Tomu se postaví Američan Jeremy Stephens, který si ale nemyslí ze by vkročil na nepřátelskou půdu, což vysvětlil v rozhovoru pro MMA Junkie. "Bojovat v Mexiku je pro mě čest, protože jsem tu jako doma. Moje dcera je Mexičanka, stejně jako moje žena. Miluji mexické jídlo a hlavně místní lidi."

Stephens je oproti svému soupeři o dost starší a zkušenosti a lepší zem jsou věci, které podle něj rozhodnou o jeho vítězství. "Je to ještě kluk. Je to chamaco (španělsky dítě - poz. red.) a já jsem muž a stejně tak i bojuju. Jsem tu, abych mu nakopal zadek a zahanbil ho. Yair není dobrý wrestler. Má s tím potíže. Prostě s ním prásknu o zem a nasázím mu pár ran."

Jeremy Stephens zdroj: Profimedia

"Čím by mě mohl překvapit? Něčím, co jsem nikdy neviděl, nebo co tenhle Bruce Lee nikdy neukázal? Už jen podepsání smlouvy Yairovi trvalo týden a půl. Prostě kluk, co bude uhýbat. Když mi zápas s ním nabídli, okamžitě jsem přijal. Chtěl jsem si zkusit být v téhle nadmořské výšce. Je to pro mě nová cesta a nová zkušenost a já si užívám každou minutu. Jsem uvolněný a už se nemůžu dočkat, až mu v sobotu večer rozmáznu mozek o zem."

Jestli se jedná o pouhé "trash talks", ve kterých si libuje Colby Covington, nebo měl Stephens pravdu, se můžete přesvědčit sami z naší nedělní reportáže, kterou pro vás hned ráno připravíme. A nebo se sami můžete podívat na živý přenos, který od 2 hodin ráno ze soboty na neděli vysílá živě kanál Nova Sport 2.

Zdroje:  MMA Junkie , tisková zpráva

Nejnovější články