UFC údajně domlouvá zápas léta mezi McGregorem a Gaethjem

UFC údajně domlouvá zápas léta mezi McGregorem a Gaethjem Conor McGregor | zdroj: Profimedia

Nejslavnější organizace světa už spřádá plány na letní měsíce a figurují v nich Conor McGregor a Justin Gaethje. 

Zdá se, že bychom se mohli dočkat velkého letního trháku. Podle posledních informací se totiž v UFC začalo vyjednávat o duelu Conor McGregor vs. Justin Gaethje. Podle reportéra ESPN Ariela Helwaniho, který s touto zprávou přišel v rámci svého YouTube pořadu, by se tomu nebránila ani jedna strana.

„Řekl bych, že na léto je aktuálním favoritem souboj mezi Gaethejem a Conorem,“ řekl Helwani. „Věci se ještě mohou změnit - v tuto chvíli se vedou teprve předběžné rozhovory, ale Gaethje by tento fight zjevně chtěl a myslím si, že i pro všechny zúčastněné na Conorově straně by tento zápas dával největší smysl.“

Samotné UFC ještě nic oficiálně neoznámilo a Gaethjeho manažer Ali Abdelaziz na svém twitterovém účtu tyto spekulace razantně odmítl s tím, že jeho svěřenec by rád bojoval s Khabibem o titul, k čemuž by Conor potřeboval deset výher, ale mohlo by se jednat pouze o mlžení. Sám Gaethje totiž před pár dny McGregora obvinil, že se jejich konfrontaci vyhýbá, a prakticky ho k společnému souboji vyzýval (náš článek).

McGregor se do oktagonu vrátil po více jak roční pauze letos v lednu ve veliké formě - stačilo mu pouhých 40 sekund na to, aby zpráskal Donalda „Cowboye“ Cerroneho. Gaethje momentálně drží tři výhry v řadě (za všechny si odnesl ocenění pro nejlepší výkon večera). Naposledy bojoval loni v září a stejně jako Conor dokázal už v prvním kole ukončit Cerroneho.

Zdroje:  tisková zpráva

Nejnovější články