Belfort by se po výhře nad Holyfieldem mohl dočkat i zrušeného duelu s desetinásobným boxerským šampionem

Belfort by se po výhře nad Holyfieldem mohl dočkat i zrušeného duelu s desetinásobným boxerským šampionem Holyfield se po tvrdém zásahu od Belforta snaží z posledních sil vstát. | zdroj: Getty Images

Někdejší hvězda UFC nyní válí v boxu, po vítězství nad legendou jsou nyní ve hře další zajímavá jména. 

Před týdnem a půl proběhl boxerský galavečer pořádaný promotérskou společností Triller, na kterém někdejší UFC bojovník Vitor Belfort připravil velice nepříjemné chvilky legendárnímu Evanderu Holyfieldovi, jehož ukončil technickým knockoutem již v prvním kole.

Nutno podotknout, že Holyfield vzal tento duel na poslední chvíli, jelikož původního Belfortova soupeře Oscara de la Hoyu (bývalého desetinásobného šampiona) skolil koronavirus a musel být hospitalizován v nemocnici. Po týdnu byl ale propuštěn a pro ty, co smutnili, že původní fight nevyšel, přinesl nyní šéf Trilleru Ryan Kavanaugh poměrně dobrou zprávu:

„Zápas Oscara de la Hoyi a Vitora Belforta by mohl proběhnout okolo Dne díkuvzdání a měl by být mnohem zajímavější,“ prozradil Kavanaugh pro YouTube podcast MMA Hour. „Je hodně lidí, kteří jsou na Vitora naštvaní za to, co provedl s Holyfieldem. A Oscar by se mohl stát tím, kdo Holyfielda pomstí. A tak nyní s oběma jednáme, že by se utkali 27. listopadu a dali bychom tomu název ‚Pomsta‘“

Vznikla zde samozřejmě otázka, zda na to Belfort kývne. Ve vzduchu totiž visí možnost lukrativnějšího souboje s youtuberem Jakem Paulem a Brazilec vyzval také jednoho z nejlepších současných boxerů –⁠ Canela Alvareze. Podle Kavanaugha by to ale nemělo být překážkou.

„Vitor chce bojovat opravdu hodně. Myslím, že se nejprve pokusíme udělat souboj s Oscarem, protože je v dobré bojové formě,“ domnívá se promotér. „Podle toho, co jsem pochopil, se teď Jake v kdovíjaké formě nenachází a potřebuje nějaký čas. To by nemuselo dopadnout dobře. Ale určitě bychom mohli udělat obojí a vzájemně se to neodporuje.“

Kavanaugh se na konci rozhovoru vyjádřil také o budoucnosti Holyfielda, který působil v duelu s Belfortem velice pomalým dojmem a jeho úderům chyběla potřebná razance. Často se tak začalo spekulovat o tom, že téměř 59letý borec už na profesionální box nemá a mnoho fanoušků na sociálních sítích ho dokonce začalo posílat do sportovního důchodu.

Podle šéfa Trilleru by se ale Holyfield neměl rozhodně odepisovat. Tento týden s ním prý vedl dlouhou konverzaci a je přesvědčený tom, že ho mezi čtyřmi provazy v budoucnu ještě uvidíme a že rozhodně předvede daleko lepší výkon.

Zdroje:  The MMA Hour

Nejnovější články