Boxerská legenda de la Hoya připravuje novou organizaci a chce konkurovat UFC

Boxerská legenda de la Hoya připravuje novou organizaci a chce konkurovat UFC zdroj: Profimedia

Bývalý veleúspěšný boxer věří, že ví jak se MMA dělá a dokáže být konkurentem Dany Whitea, se kterým měl několik slovních přestřelek.

Ve světové MMA se dost možná objeví další konkurent. Už delší dobu pomrkává po promotérství bývalý velice úspěšný boxer Oscar de la Hoya. A vypadá to, že jeho touha není pouze v teoretické úrovni, ale blíží se k hodně zajímavé realizaci. Vše mnohonásobný boxerský mistr naznačil rádiu Barstool, kde se nechal slyšet, že pracuje na něčem opravdu velkém.

"Ano, něco zkouším. Momentálně se pomalu dostávám do MMA a pracuji na něčem velice vzrušujícím. Jsem si jistý, že tím vytočím Danu Whitea. Ale takhle se vytváří příležitosti. Bellator a UFC se snaží monopolizovat celé odvětví a Dana White jim dělá až moc velikou reklamu. Pořád je tu však prostor pro dalšího hráče."

"Už dříve jsme jednu MMA show zrealizovali a byla velice úspěšná. Chuck Lidell a Tito Ortiz vytvořili skvělou atmosféru a perfektní event. Od té doby se držím myšlenky, že na to máme. Víme jak propagovat a víme, jak funguje tenhle průmysl. A díky tomu pracujeme na něčem opravdu velikém."

Nutno připomenout, že měl de la Hoya s Danou Whitem několik konfliktů přes média a názorově jsou si více než rozdílní. To si bývalý americký boxer myslí stále a o to víc mu chce konkurovat. "On je (Dana White) uzurpátor. Bude vás tak dlouho šikanovat, dokud nebude po jeho. A to se úplně neřeší. Proč si myslíte, že spousta jeho bojovníků není spokojená se smlouvami? Proč si stěžují na to, jak se s nimi zachází?"

Zdroje:  Barstool Radio , tisková zpráva

Nejnovější články