John Kavanagh nabídl trénink chlapcům, kteří byli v Dublinu napadeni

John Kavanagh nabídl trénink chlapcům, kteří byli v Dublinu napadeni Nerozlučná dvojka - kouč Kavanagh a Conor McGregor | zdroj: Profimedia

Chlapci ve věku 13 let byli bezdůvodně napadeni, když odcházeli z kina. Slavný trenér jim nabídl trénink zdarma.

Je to jako příběh z filmu. Čtyřčlenná skupina kluků ve věku 13 let si poprvé vyrazila do kina bez rodičů. Když se pak ale vraceli na autobus domů, vyhlédla si je parta starších výrostků. „Jeden z nich říkal, že jsi teplej,“ vytvořili si záminku k napadení, jehož následkem skončil Jody Campion v nemocnici. Jen o něco lépe vyvázl jeho kamarád, který se ho snažil zastat.

„Muselo jich tam být okolo deseti a tři z nich měli telefony připravené k nahrávání ještě předtím, než bylo vůbec něco řečeno. Bylo jasné, že se chtěli do někoho pustit,“ řekla pro list Dublin Live sestra jedné z obětí. Nasvědčuje tomu i fakt, že chlapci nebyli okradeni.

Netrvalo dlouho a zprávy o napadení se donesly i k nejslavnějšímu irskému trenérovi MMA Johnu Kavanaghovi. Ten je pověstný tím, že nesnáší šikanu a ve své autobiografické knize Win or Learn dokonce popsal, jak byl v 18 letech sám napaden, když se snažil někoho na ulici zastat.

Využil tedy své slávy a na Twitteru poprosil fanoušky, aby ho s chlapcem spojili, pokud ho někdo z nich zná. Nedlouho poté dostal kontakt na Jodyho sestru. Ta potvrdila, že je Kavanagh skutečně kontaktoval a nabídl klukům trénink zdarma. Ti jsou prý nadšení, avšak budou muset chvíli počkat. Slavný trenér je totiž momentálně s Conorem McGregorem v Las Vegas, kde se připravují na zápas proti Donaldovi Cerronemu. Ten se uskuteční už 18.ledna.

Zdroje:  dublinlive.ie

Nejnovější články