Faber se vítězně vrátil z důchodu a rovnou chce boj o titul

Faber se vítězně vrátil z důchodu a rovnou chce boj o titul zdroj: Profimedia

Urijah Faber po rychlém KO začíná pokukovat po titulovém fightu.

Urijah Faber si skoro nemohl přát lepší návrat ze sportovního důchodu. Mladíka Rickyho Simona sundal už po 46 sekundách (náš článek) a ukázal, že UFC ještě zdaleka není nad jeho síly a chce stoupat ještě víš. Hned v pozápasovém rozhovoru řekl, že by rád vyzval momentálního šampiona bantamové váhy Henryho Cejuda a na tiskové konferenci se rozpovídal o svých šancích na možné vítězství.

„Myslím, že mám velkou šanci vyhrát. Upřímně, když jsem roce 2016 končil kariéru, byl jsem špičkový bojovník. Byl jsem v žebříčku číslo dva a odcházel jsem po vítězství, předtím jsem podlehl šampionovi. Je to vždycky o konkrétním duelu. S Dominickem Cruzem to bylo hodně tvrdé a vy víte, jak umí být nepříjemný. A to se ještě zlepšil."

„Henry Cejudo je dle mého po posledním zápasu s Moraesem trochu rozlámaný, a to jsem já nikdy nebyl. Má sice zápasnickou minulost, ale moje jiu-jitsu je lepší než to jeho a miluji zápas. Myslím, že by to byl dobrý zápas.“

Cejudo je teď sice zraněný a několik měsíců ještě určitě bojovat nebude, ale na svém twitterovém účtu přispěchal celkem rychle s odpovědí. „Dej si pozor na to, co si přeješ, princezno. Mohl bys být další legendou, která poklekne před „Triple C.“ Touto přezdívkou Cejudo naráží na to, že už třikrát dokázal zvítězit v titulovém zápase.

Zdroje:  Twitter Henry Cejudo , tisková zpráva

Nejnovější články